Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

True Religion: одяг, який дарує свободу

29 Июля, 2016
Коментувати

Що таке TrueReligion? Це справжня американська якість, якою майже 15 років радує бренд мешканців багатьох країн. На офіційному сайті можна придбати: толстовку, джинси, футболки, взуття, аксесуари. І все це товари преміум-класу.

Від початку і до сьогодні

Компанію TrueReligion заснували у 2002 році. Здається, що це було недавно. Але за невеликий термін бренд встиг завоювати кохання та популярність серед музикантів, відомих особистостей та просто любителів якісного деніму. "Головний мозок" бренду - Кім і Джеффрі Льюбелл. Їх не залишала думка про те, що класика це добре, але вона не здатна висловити індивідуальність своїх власників. Саме це спричинило те, що дизайнери «затарилися» матеріалами і почали втілювати свою мрію в реальність.

Джинси TrueReligion поєднують різні риси. Творці бренду – любителі хіп-хоп та рок-музики. Завдяки таким різним смакам, їм вдалося втілити у своїх творах демократичність та незалежність. А головне, при цьому вони залишилися помітними, яскравими та незвичайними. І не в останню чергу завдяки оригінальному логотипу — Будда з гітарою просто не може хоч когось залишити байдужим.

Особливо їх оцінили американські знаменитості, адже східна філософія та музика для них це своєрідний культ. Так що аматорами TrueReligionстали не тільки неформали, у яких усередині живе бунтарський дух. Жодного разу в речах бренду бачили співачок Спірс, Мадонну та Джей Ло, футболіста Девіда Бекхема, акторів Джолі, Сміта та Аффлека.

Сьогодні на офіційному сайті інтернет-магазину можна знайти джинси TrueReligion для:

  • чоловіків;
  • жінок;
  • дітей.
  • прямий;
  • звужений;
  • облягаючий та супероблягаючий (жіночі);
  • з клешем від коліна.
  • якість - штани шиють з деніму, виготовленого зі 100% бавовняної нитки, закрученої особливим чином. Завдяки цьому джинси залишаються такими ж формою, як і в день покупки, протягом усього періоду носіння;
  • демократичність - різні форми та моделі дають можливість вибрати підходящий варіант для кожного;
  • поширеність - купити джинси TrueReligion можна як в офіційному інтернет-магазині, так і на сайтах 6pm.com, Amazon.com, ebay.com, Zappos.com.

Різні кольори, моделі - вони привертають все більше уваги у тих, хто цінує якість і оригінальний стиль.

Модельний ряд

Заглянувши на сайт інтернет-магазину, можна замовити моделі кількох типів крою:

Джинси TrueReligion не обмежені лише цими моделями. Є тут і бойфренди або легінси, штани спеціально підрізані під черевики. Льюбелли наголошують на унікальності. Саме тому в модельному ряді можна знайти потерті штанини, аплікації, джинси з відблисками або зміїним принтом.

Їх характерна рядок нитками різних кольорів у два ряди, фірмове зображення підкови на задніх кишенях і постійний логотип. Колірні рішення при цьому можуть бути різними - синя «класика», строгий чорний або білий, насичений бордовий, коричневий, сірий і темно-зелений. Підберіть свій улюблений колір та фасон, не бійтеся виділятися!

За що їх люблять

TrueReligionце не просто ексклюзив. Вони поєднали у собі:

Єдиним мінусом бренду можна назвати вартість товарів. Однак усі, хто готовий платити за якість, не роздумують, а купують саме їх. Виберіть модель, що сподобалася, а компанія OrderWorld допоможе оформити замовлення і організує доставку в Україну, прям до вас додому!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся