Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Ноутбук із США: 5 магазинів, на які варто звернути увагу

28 Марта, 2018
Коментувати

У наші дні вітчизняний споживач став більш розбірливим і вимогливим, ніж ще 10 років тому. Стандартними товарами із полиць українських магазинів уже нікого не здивувати. Та й якість продукції, відверто кажучи, бажає кращого. Тому така актуальна погоня за оригінальними брендовими речами. Але іноді електроніка ламається, і на допомогу можуть прийти тільки професіонали з компанії Job Servise .

Хтось уже встиг розібратися в нюансах покупок з-за кордону та насолоджується якісною продукцією за дуже прийнятні гроші. Інші ж тільки розмірковують над цим питанням, ламаючи голову, як можна купити бажану річ у США. На жаль, пряму доставку в Україну ви не знайдете, тому що ця країна в основному орієнтована на американського споживача. Наприклад, придбати ноутбуки з Amazon можна лише за допомогою посередника. Перевіреним та надійним партнером для багатьох українських споживачів стала компанія OrderWorld.

notebook_hp

Переваги покупки ноутбуків у США

Зрозуміло, є категорія товарів, яка має особливий попит у наших співвітчизників. Це комп'ютерна техніка. Купити оригінальні ноутбуки зі США – мрія практично кожного користувача. Адже це запорука придбання справді фірмової та якісної речі без ризику отримати дешеву китайську підробку.

Ще одна перевага придбання імпортного товару – це приваблива ціна. В Україні такий же лептоп із ідентичними характеристиками обійдеться на 100–200 доларів дорожче. Звичайно, можна придбати техніку з більш слабкими параметрами, але набагато дешевше і в нашій країні. Тільки ось питання: де ж у цьому зиск? Такий ноутбук стане швидше розчаруванням, ніж радісною покупкою. Та й застаріє модель набагато швидше.

Отже, якщо ви сумніваєтеся, чи варто купувати макбуки Apple в США, підіб'ємо підсумок і виділимо основні переваги подібного шопінгу:

  • вибір продукції набагато ширший, ніж у нашій країні;
  • доступні останні новинки комп'ютерної техніки;
  • лояльна цінова політика;
  • гарантія придбання оригінальної речі;
  • можливість заощадити під час розпродажу.

Так, знижки в Америці суттєво відрізняються від наших. Вітчизняні магазини не схильні до особливої «щедрості», натомість закордонні постачальники з легкістю дарують 30–50% знижки на торішні моделі. Така економія дозволить вам вибрати потужнішу комплектацію або кілька додаткових аксесуарів. Ознайомитися з можливостями, що відкриваються, наприклад, можна в каталозі одного з американських інтернет-ресурсів.

Ще один спосіб зберегти свої "кровно зароблені" - це придбання лептопів з позначкою Refurbished, яка означає, що ноутбук відновлено. Найчастіше такі ситуації виникають, як у магазині виявлено заводський шлюб і товар відправлено виробнику усунення несправностей. Часто можна знайти такі ноутбуки із Ebay.

notebook_apple

Де і як купити техніку зі США

Існує кілька популярних та надійних інтернет-магазинів, які надають можливість замовити лептопи з доставкою за лояльними цінами. Тільки от фізичним особам співпраця з ними недоступна. Подібні онлайн-ресурси не працюють «безпосередньо», а тільки через постачальників.

Професіоналізм та високий рівень сервісу – це запорука швидкої та якісної доставки товару. Компанія OrderWorld дорожить своїми клієнтами та репутацією на ринку, тому клас наших послуг на порядок вищий, ніж у конкурентів. Ми співпрацюємо лише з перевіреними постачальниками. Їх можна виділити у невеликий список:

  • Ebay;
  • Amazon;
  • Apple;
  • Microsoft;
  • B&H.

Наприклад, ноутбуки з BHPhotoVideo.com вам доставлять всього за 1-2 тижні, що також є безперечним плюсом економічного шопінгу в Америці .

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся