Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Timberland з Америки

29 Июля, 2016
Коментувати

Ідеальні. І ні словом більше. Черевики Timberland не потребують особливої вистави. Їх незвичайний жовтий колір та стильний дизайн підкорив серця усієї планети. Це взуття, яке асоціюється з комфортом та якістю, з довгими міськими прогулянками та стилем «поза правилами». Її обожнюють тінейджери та світові знаменитості. І ми могли б назвати тисячу причин, через які вони обрали легендарний Timberland з Америки, а не лабутени з Франції.

Але коротко: Timberland — це символ свободи, молодості і безмежних можливостей. Це взуття, в якому легко підкорити не лише гірські, а й життєві вершини.

"Так, так, я знаю! Я хочу ці черевики!» — вигукуєте ви і починаєте шукати, де і як оформити замовлення. Що ж, у вас як мінімум 3 способи стати володарем ідеальної пари взуття:

  1. Пройтися магазинами міста;
  2. Спробувати знайти потрібну пару на українському сайті;
  3. Замовити Timberland в інтернет-магазині США.

Що вибрати? Як заощадити? І головне – як не нарватися на підробку? Про це поговоримо далі.

Магазин vs інтернет

Черевики Timberland із США стали легендою. А кожна легенда має своїх наслідувачів. Звичайно, китайські виробники фейків не могли залишитися осторонь. На диво, їхній продукт цілком стерпний. Жодних спотворень назви на кшталт «Абібаса», жодних підроблених логотипів. Тому, вибираючи пару взуття не з офіційного сайту, потрібно бути дуже уважним. У павільйоні на ринку або маловідомому інтернет-магазині вам з ймовірністю в 99% запропонують підробку.

«Що ж, скажете ви, значить, піду в брендовий магазин». Там усміхнені продавці-консультанти розкажуть усі особливості взуття, допоможуть підібрати розмір і так само привітно підведуть до каси. Зазвичай у цей момент з'ясовується, що покупка не така вже й дешева. Стандартна ціна на черевики Timberland стартує від 250$.

100 $ за 14 днів очікування

І ось вам факт для роздумів: Timberland на офіційному сайті може коштувати до 100$. Навіть заплативши за доставку в Україну та послуги трейдера, ви заощадите близько ста доларів! Непогана сума. Саме дорівнює ще одній парі взуття. Щоправда, доведеться почекати 14–20 днів, доки посилка прибуде з Америки.

Але головне – це гарантія. Черевики з офіційного сайту будуть саме такими, як ви собі уявляли. Timberland – це не просто якість. Це інновації:

  • шнурки черевиків виготовлені з таслана - одного з найміцніших матеріалів у світі;
  • підошва - з гуми, що гнеться і не ламається при ходьбі;
  • верх – зі шкіри (нубука), вирізаного вручну.

Серед інших переваг — малюнок підошви, виконаний у технології «Антистрес». Конусоподібні форми забезпечують відмінну амортизацію при ходьбі і не дають ногам втомлюватися, навіть при тривалих навантаженнях. Не можна не відзначити і особливу технологію склеювання підошви з основою - вона забезпечує повну водонепроникність взуття. В оригінальних Timberland ви можете ходити по калюжах і не турбуватися про сухість ніг.

До замовлення готовий!

Бренд ретельно стежить за своєю репутацією і намагається бути в усьому №1. І, мабуть, єдина його вада в тому, що Timberland не доставляє замовлення в Україну. Але засмучуватися не варто! Адже компанія OrderWorld допоможе здійснити покупки в будь-якому закордонному магазині та отримати їх прямо до рук.

Отже, якщо ви готові стати власником ідеальних черевиків, заходьте на сайт www.timberland.com , вибирайте модель та розмір. Від вас – посилання, від нас – доставка та вирішення всіх супутніх питань.

До речі, заощадити можна ще більше! Гіганти типу "Амазон", "Ебай" та "6 ПМ" теж продають взуття бренду - в основному моделі з минулих колекцій або непопулярних розмірів. Також на офіційному сайті регулярно проводяться акції та розпродажі, тому отримати знижку в 30–50 % не так і складно.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся