Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Стильні футболки з Америки

29 Июля, 2016
Коментувати

Багато хто пам'ятає, наскільки складно було купити закордонний одяг за часів СРСР. Зараз це стало набагато доступнішим, але все одно потрібно просити знайомих привезти джинси, взуття чи футболки з Америки. Компанія OrderWorld пропонує забути про складнощі. Тепер дуже просто замовити американські футболки до України.

Де шукати?

8858 Звісно, ринки, супермаркети відпадають, якщо ви шукаєте оригінальні американські футболки. На жаль, брендові бутіки також не дадуть 100% гарантії на те, що річ не є підробкою. Але, здійснивши замовлення з офіційного сайту знаменитого бренду, ви точно отримуєте оригінал. Наприклад, покупця можуть зацікавити компанії The Mountain та Liquid Blue. В Україні ви навряд чи знайдете схожий дизайн одягу. Купуйте прямо зараз футболки з Америки. Інтернет-магазини пропонують не тільки відмінну якість товарів, а й незвичайні 3D-принти, які стали мегапопулярними серед сучасної молоді.

The Mountain

З самого створення компанія вирішила за основу роботи взяти екологічність. Якісний та модний одяг з натуральних матеріалів – ось що хотіла робити команда TheMountain. І в неї це з успіхом виходить донині. Всі варіанти футболок виготовляють із високоякісного котону у строгому дотриманні всіх екологічних норм. Це стосується і барв. Для друку використовують лише безпечні гіпоалергенні барвники, а їх нанесення здійснюється за допомогою високотехнологічного обладнання.

Інші переваги футболок:

  • після прання вони не сідають;
  • фарба не линяє;
  • принти не змінюють свого первісного вигляду.

Бронюйте американські футболки бренду TheMountain прямо з офіційного сайту www.themountain.com, а компанія OrderWorld допоможе доставити їх в Україну.

Liquid Blue

88856 1 Історія бренду починається ще 1987 року. Тоді ще у засновника Пола Роїдоуліса не було необхідного обладнання та інших ресурсів, тож умови виробництва були практично підпільними. Але зараз товари компанії дуже затребувані у всьому світі завдяки своїй відмінній якості та незвичайному дизайну.

Секрет у тому, що тканина попередньо проходить термічну обробку у спеціальному розчині. Це робить матеріал міцним та стійким до різних деформацій під час прання. Також виріб відрізняється довговічністю.

Футболки Liquid Blue не мають швів, тому дуже зручні, комфортні під час носіння і не розтягуються.

Перейдіть за посиланням www.liquidblue.com, щоб купити футболки. США - це одна з країн, з яких компанія OrderWorld здійснює доставку товарів.

Ми пропонуємо всього за 10% від суми замовлення отримати брендову річ чудової якості. Більше не потрібно переплачувати у магазинах чи просити друзів привезти футболку з Америки. Зверніться до нас і в мінімальний термін ви отримаєте те, що бажаєте.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся