Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Радіокеровані іграшки на eBay

29 Июля, 2016
Коментувати

Хто з хлопчаків не мріє про радіокерований вертоліт або машинку, яка ганятиме імпровізованими гоночними трасами у квартирі чи дворі? Відповідь очевидна – кожен хлопчик мріє ними у дитинстві. Та чого вже там, такою іграшкою не проти потішитися і дорослий чоловік. Проте існує проблема — в Україні не так багато магазинів, які можуть запропонувати бажаний мотоцикл, машинку чи Quadrocopter на радіокеруванні. Ще один аспект – це ціни. Вони в рази вищі за ті, які запитують за свою продукцію виробники в США чи Європі.

Якщо вам потрібні іграшки радіокеровані, eBay — найкраще місце, де можна купити таке диво. Замовлення на аукціоні – це гарантія справжності та високої якості кожного лота. Сайт цінує свою репутацію і не співпрацює з несумлінними продавцями. А що найцікавіше тут можна замовити не тільки нову, а й уживану модель. Вона обійдеться в кілька разів дешевше за відмінної якості.

Пропозиції на сайті

На сайті можна знайти будь-які радіокеровані моделі. eBay дає можливість вибрати із 500 000 лотів. У каталозі всі позиції розсортовані згідно з підкатегоріями. Тут можна здійснювати пошук за:

  • автомобілям та літакам;
  • двигунів та деталей;
  • керівництвам та інструкціям;
  • човнам та катерам;
  • роботам.

Є й інші категорії, що полегшують пошук радіокерованих моделей на сайті. Щодо списку брендів, які виготовляють радіокеровані моделі, eBay пропонує такі:

  • Align та Futaba;
  • HPI Racing та Kyosho;
  • Losi та Team Associated;
  • Traxxas та багато інших.

Якщо у вашої машини, літака чи катера щось зламалося, не впадайте у відчай! У каталозі товарів існує розділ із комплектуючими. Тут можна придбати антени, батареї, пульти, корпуси, колеса та інші деталі.

Моделі іграшок працюють від батарейок, заряджаються від мережі або споживають бензин/дизельне паливо. Що стосується розмірів моделі, то вони абсолютно різні. Для замовлення є ті, які сконструйовані за співвідношенням 1:4, а є вироби і 1:10.

Трохи екзотики

Жителі країни також можуть придбати квадрокоптер на eBay. Вони здобули велику популярність, проте коштують чимало навіть на самому сайті. Щодо роздрібних мереж в Україні нічого й казати не варто. На eBay доступні замовлення іграшки виробництва китайських фабрик. Але навіть вони коштують близько 100$ за одиницю. Роздрібні магазини можуть збільшити цю суму щонайменше в 1,5—2 рази. Quadrocopter від компаній Parrot або DJI коштуватиме ще дорожче.

Для всіх цінителів подібних іграшок радіокерованих компанія OrderWorld пропонує оформити замовлення на сайті eBay з доставкою. Все, що потрібно клієнту - скинути менеджерам компанії посилання на товар, що сподобався. Співробітники самостійно підберуть для вас оптимальний варіант, який задовольнить вимоги вартості та якості.

Чи варто йти до посередників?

Компанія OrderWorld - це сервіс, який надає професійні послуги посередництва між тими, хто проживає в Україні та великими інтернет-магазинами одягу, взуття, аксесуарів, іграшок, техніки, автомобільних комплектуючих. Ми:

  • максимально спрощуємо весь процес оформлення замовлення;
  • надаємо клієнтам можливість скористатися складськими приміщеннями та міжнародним рахунком компанії;
  • беремо на себе зобов'язання щодо оформлення документального супроводу посилок на митниці;
  • організовуємо доставку за вказаною клієнтом адресою згідно з обраним тарифом.

При необхідності компанія OrderWorld займеться поверненням або обміном радіокерованої іграшки. Ми беремо за послуги мінімальну плату, дорожимо часом клієнтів та своєю репутацією. Робити покупки з OrderWorld простіше!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся