Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Постійні розпродажі в інтернет-магазинах США

18 Мая, 2017
Коментувати

Постійні розпродажі – це реальність: огляд інтернет-магазинів США

Розпродаж – постійна практика в американських магазинах. Тут прийнято влаштовувати акції та дарувати знижки напередодні свят та по закінченні сезону, проте є постійно діючі розпродажі, актуальні протягом усього року. Команда OrderWorld зібрала для вас список магазинів, де є відділи розпродажів. Ви вибираєте - ми робимо все інше. Організуємо викуп, доставку зручним для вас способом. У нас немає суми мінімального замовлення та діють гнучкі тарифи. Купувати з нами – подвійно вигідно. Ще один товар, який можна купити, це - секційні огорожі в компанії "Арімком" представлений дуже широкий вибір за низькими цінами

Amazon, Walmart та Ebay: мільйони товарних позицій, кращі ціни

Три гіганти індустрії онлайн-продажів - це мережа Walmart, що пропонує найнижчі ціни на американському ринку, і дві міжнародні платформи з товарами з усього світу - Amazon та Ebay .

На Amazon є розділ Today's Deal - тут можна знайти товари зі знижкою: косметику, побутову техніку, електроніку, фурнітуру, товари для дому та саду, товари для здоров'я, одяг, взуття та аксесуари. Тут є товари для авто- та мотолюбителів, а також книги та величезна кількість інших речей. Тут зручна система фільтрів із безліччю параметрів.

У гіпермаркеті Walmart — величезний вибір різноманітних товарів: електроніка, фільми, музика, відео, товари для дому, одяг, взуття, аксесуари, товари для дітей, іграшки, їжа, товари для краси та спорту, товари для автолюбителів та багато іншого. На сайті інтернет-магазину - зручний поділ на категорії, проста система пошуку. Компанія позиціонує себе як гіпермаркет із найнижчими цінами на популярні в Америці товари, у тому числі відомих брендів.

Платформа Ebay поєднує продавців зі всього світу, у тому числі зі США. Є товарні позиції за фіксованою ціною та аукціонні лоти. Тут можна знайти будь-яку річ за найвигіднішою ціною: багато продавців роблять знижки, влаштовують розпродажі. Головна перевага придбання на платформі – відсутність податку на покупку, що стягується у будь-якому інтернет-магазині США. Таким чином ви заощаджуєте до 12% вартості товару.

Якісне взуття від найкращих брендів

Два ключові американські магазини брендового взуття - 6pm.com і zappos.com. Тут регулярно проходять розпродажі, і багато товарних позицій можна купити зі знижкою 10-75% від початкової вартості.

В інтернет-магазині zappos.com ви знайдете жіночі та чоловічі черевики, туфлі, чоботи, спортивне взуття. Тут є різні бренди на будь-який бюджет і незмінно високу якість товарів. Навіть новинки колекцій потішать привабливою ціною.

У каталозі магазину 6pm.com можна купити жіноче та чоловіче взуття: для офісу, робоче, для дому, спортивне. У каталозі зручна система фільтрів: можна вибрати товар за розміром, матеріалом верху, матеріалом устілки, загальним стилем, висотою каблука або платформи.

Дитячий одяг та взуття. Іграшки

Якісний, приємний до тіла, зручний та продуманий дитячий одяг та взуття представлені в магазинах, які пропонують постійні знижки. Товарний асортимент включає одяг та взуття для дітей від 0 до 14 років. Тут можна купити речі зі знижкою до 80%:

  • gymboree.com
  • crazy8.com
  • oshkosh.com
  • diapers.com
  • oldnavy.gap.com
  • childrensplace.com

Іграшки, гаджети, конструктори для дітей ви знайдете в розділі Sale від Disney, Clearance від Mattel та Clearance від ToysRus. Порадуйте свого малюка приємним подарунком.

Чоловічий та жіночий одяг

Магазини модного одягу регулярно дарують знижки, і ви завжди можете знайти чудові актуальні речі у розділах Sale. Популярні американські бренди:

  • для молоді: Forever21 , Zara USA, Mango USA, Banana Republic;
  • жіночий одяг, аксесуари: Anthropologie, Talbots (сумки);
  • спідня білизна: Victoria's Secret;
  • вироби зі шкіри, одяг: Wilson's Leather;
  • дизайнерські магазини: Ralph Lauren , J.Crew;
  • спортивний стиль: Athleta.

Товари для туризму та активного відпочинку

Одяг та спорядження для туризму, активного відпочинку, різних видів спорту представлені трьома магазинами, які радують покупців регулярними сейлами:

  • Eddie Bauer
  • Sierra Trading Post
  • Backcountry

У нас є свій склад у США, тому ми забезпечуємо швидкий викуп та доставку потрібного вам товару. Авіадоставка зі США складає до 10 днів, морська доставка — довша, але дешевша.

Сувеніри для фанатів серіалів

Якщо ви - шанувальник Marvel, Minecraft, Star Wars, Star Trek, Doctor Who, Game of Thrones, - поспішайте заглянути на ThinkGeek в розділ OnSale. Тут ви знайдете атрибутику, одяг, гаджети, іграшки від улюблених героїв.

Щоб купити річ, що сподобалася, просто скопіюйте посилання на неї і відправте нам. Ми розрахуємо вартість та строки доставки протягом години. Доставка по території України здійснюється Новою Поштою безкоштовно.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся