Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Одяг та аксесуари від Michael Kors: завжди у моді, завжди у тренді

09 Октября, 2017
Коментувати

Одяг та аксесуари від Michael Kors: завжди у моді, завжди у тренді

Поціновувачі якісного одягу та модники всього світу завмирають побачивши бренд Michael Kors. За роки роботи знаменитий нью-йоркський дизайнер створив різні за ціною та призначенням колекції для жінок та чоловіків. Інтернет-магазин Michael Kors має великий асортимент товарів. Лінійка включає великий вибір взуття, одягу та аксесуарів. Ціновий діапазон дуже широкий. Бренд Michael Kors понад 10 років тому запустив виробництво бюджетної колекції, доступної широкій масі споживачів. І в той же час одяг від Michael Kors носять багато зірок як у повсякденному житті, так і на червоних доріжках відомих фестивалів та церемоній нагородження.

При цьому краса важлива не лише в одязі, а й у нашому домі, а красу у нашому домі роблять штори! Для покупки та дизайну віконних штор , радимо звертатися до компанії "Маркізалюкс"

michael-kors-blog_i18n

Точка відліку

Майкл Корс - засновник бренду, народився у Нью-Йорку у 1959 році. Його мати тоді була досить відомою моделлю, співпрацювала з компанією Revlon. Це від неї хлопчик успадкував любов до гарного одягу, що допомогло йому визначитися з вибором на все життя. Освіта Майкл здобув у Нью-Йорку, закінчивши Технологічний інститут, а безпосередньо дизайном одягу почав займатися у 19 років.

Вже за 4 роки (1981) колекція талановитого 22-річного модельєра з'явилася у відомих мультибрендових торгових центрах Америки, серед яких і Bloomingdales. Перші колекції могли похвалитися успіхом серед покупців, що одразу привело молодого дизайнера до слави, а також дало напрямок у роботі – бренд почав випускати одяг для масової аудиторії.

1997 року модельєр стає арт-директором модного будинку Celine, що призвело до різкого зростання популярності французької компанії. За 2 роки раніше Корс отримав престижну премію від журналу Elle. На Celine дизайнер пропрацював 6 років, залишивши її у 2003 році заради відкриття власної справи.

Підкорення нових вершин

Перший магазин бренду з'явився у NY ще за часів роботи дизайнера з модним будинком Celine, у 2000 році. У цей період запущена лінійка парфумерії. Дебютом нового починання став аромат для жінок, названий ім'ям дизайнера. Через рік, у 2001, світ побачила перша лінійка аксесуарів та чоловічий парфум. Він отримав назву ISLAND MICHAEL KORS. Колекція для чоловіків з'явилася через рік. За легендою, народилася вона раптово, коли модельєр обійшов кілька магазинів, але так і не знайшов пристойні прості сірі штани та светр із кашеміру.

У цей період модельєр двічі отримує найважливішу та найпрестижнішу премію від CFDA. Він визнаний найкращим серед дизайнерів жіночого та чоловічого одягу. А аромат ISLAND удостоєний премії у 2006, отримавши нагороду FIFI Award.

У 2004 році запускаються відразу три концептуально нові лінії, серед яких колекція речей низької цінової категорії MICHAEL Michael Kors.

Визнання найвищого рівня

Одяг від цього дизайнера носять у всьому світі. Багато відомих особистостей вибирають речі з колекцій дизайнера для повсякденного життя, а також виходять на червоні доріжки. Серед шанувальників марки — Кейт Хадсон, Леді Гага, Мадонна, Мішель Обама, Хайді Клум, Гвінет Пелтроу та ін. та доставити товари з Америки можна за допомогою компанії OrderWorld.

Розрізняють речі відомого модельєра відразу кілька важливих властивостей:

  • практичність;
  • стильність;
  • комфортність.

У виробництві бренд непросто орієнтується на модні тенденції. Дизайнер сам впроваджує їх у модну індустрію, створює тренди та активно шукає нові ідеї для створення якісного та красивого одягу, парфумів та аксесуарів для чоловіків та жінок.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся