Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Ми за безпеку наших клієнтів!

15 Июля, 2017
Коментувати

Тепер лише захищене за допомогою SSL сертифіката з'єднання!

Безпека наших клієнтів є пріоритетом нашої компанії. Саме тому з недавніх пір ми використовуємо лише захищене SSL сертифікатом з'єднання, яке забезпечує повну безпеку всіх даних, що обробляються компанією Order World.

 

Що таке сертифікат SSL?

SSL – сертифікат безпеки. Серитифікат захищає з'єднання між сайтом та веб-браузером, за допомогою якого наші клієнти заходять на сайт. SSL-сертифікат зашифровує інформацію, коли користувач вводить будь-які дані на нашому сайті, це може бути номер банківської картки або ім'я та адреса онлайн-форми. На сайтах, які не використовують такі сертифікати, дані відображаються у вигляді звичайного тексту, який шахраї можуть перехопити та використовувати з корисливою метою. Якщо шахрай перехопить зашифровані дані, йому буде показано рядки випадкових чисел та літер, тим самим виключивши будь-які варіанти втручання.


Що це означає для наших клієнтів?

При оформленні викупу та доставки товару зі США чи Європи всі дані надійно захищені і ніяк не потраплять до шахраїв. Вам не варто турбуватися ні про що, крім вибору бажаного товару з нашого каталогу товарів :)

 

Ми завжди намагаємося бути кращими для вас!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся