Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Marni. Інтелектуальна мода з приставкою Люкс

29 Июля, 2016
Коментувати

Цікаво, нове, екстравагантно, не нудно. Так характеризують бренд модні критики. А всі інтелектуальні модники Європи та світу ганяються як за речами нових колекцій, так і за випадково потрапившими в аутлет. Marni, провідний трендсеттер Італії, вшанував своєю увагою і чоловіків, і жінок, і найменших модників. Любов до мистецтва, що надихає креативного директора Консуело Кастільйоні, вилилася в колаборації з художниками та дизайнерами різних напрямків, які створили дивовижні графічні та художні принти для бренду.

Одяг, взуття, шкіряні та хутряні вироби, а також безліч аксесуарів – все це можна знайти в мультибрендових бутиках столиці, якщо гарненько пошукати. На жаль, купити Marni в Україні вдається далеко не кожному. По-перше, в Україні відкрито лише один бутік (Київ). По-друге, вартість і без того люксового одягу там значно вища, ніж на офіційному сайті. По-третє, коли з бутика зникає конкретна річ (яку, наприклад, ви давно шукали і хотіли), баєри не поспішають закуповувати її знову, а поспішають оновити полиці та вітрини новою колекцією. marni6

Але є вихід. Можна замовити Marni прямо з Італії. Яким чином, дізнайтеся нижче.

Історія бренду. Як відданість чоловікові створила модну імперію

Засновниця, власниця і незмінний натхненник Marni – Консуело Кастільйоні, італійка з чилійським корінням. Народившись у заможній родині, Консуело не відмовляла собі в дорогих туалетах. Але цінувала насамперед не показну розкіш, а стиль та індивідуальність. Так, у секонд-хендах дівчина шукала вітражні речі, та поєднувала їх з одягом та аксесуарами від Chanel, Dior. У 25 років Консуело виходить заміж за спадкоємця великої хутряної імперії Giwi Furs, яка відшиває люксові хутряні та шкіряні вироби за традиційними технологіями.

У 90-х хутро в його тодішньому вигляді (об'ємні шуби, що кричать про величезний стан їх власника) втрачав актуальність, і компанія почала втрачати прибуток. Все змінилося, коли за справу взялася дружина глави – Коснуела Кастільйоні. На той момент їх двоє дітей уже ходили до школи, а тому роль домогосподарки, яка старанно виконується нею, можна було змінити на роль модного консультанта. Дизайнерську жилку у ній помітив свекор. Консуела поводилася з хутром, як із будь-яким іншим матеріалом і зробила кілька ризикованих нововведень:

  • – Не боялася змінювати форму, об'єм, колір.
  • – зняла шубу з підкладки.
  • – Не обробляла краї.
  • - Зробила так, щоб елітарне хутро з важкої ноші перетворилося на зручну, теплу та невагому річ.
  • - Ввела демократичні хутра, придбати які могла цільова аудиторія середнього достатку – козлик, кролик, білка.
1994 року, коли під новим брендом Marni вийшла її перша хутряна колекція, успіх Giwi Furs відроджується. Бутики, вражені високими продажами зимових колекцій, просять ще нікому невідомого дизайнера підготувати щось і для теплих сезонів, щоби бренд не зникав з асортименту. Так розпочався шлях Marni, про який пізніше дізнався весь модний світ.

За що кохають Marni?

Той, хто фанатичний до моди, комусь імпонує концептуалізм і новаторство бренду, той оцінить і нову колекцію, натхненну еклектикою 60-х. Яскраве поєднання традиційних і нових матеріалів з хутром і шкірою, бахрома і прозорість, строгі лінії, що витягують силует і задають модельні пропорції тіла. Дивлячись на стильних моделей та актрис у Marni, мимоволі долучаєшся до загальної поваги до бренду. Що таке Marni для тих, хто вже не перший сезон пишається його речами у своєму гардеробі?

  • - Тепло та затишок. Душевністю заповнені всі колекції бренду. А завдяки спадщині хутряної індустрії, стильний і красивий одяг здорово захищає від незатишної погоди.
  • - Індивідуальність. Мета бренду – допомогти клієнтам знайти свій стиль. Не варто одягатися так, як ваш кумир, не варто носити речі, які продаються краще за інших. Знайдіть свій стиль і тільки після вирушайте на шопінг.
  • - Сміливість поєднань, що межує з геніальністю. Коли за справу береться сучасний художник, народжується мистецтво, яке можна купити та носити.
  • - Суперечність. Marni одні з перших стали поєднувати непоєднуване в стилі. Хутро поверх квіткової сукні, костюми з вишивкою та принтом. При цьому будь-яке поєднання зустрічалося на ура і колегами цеху, і шанувальниками по всьому світу.

PNG OK

Замовити та доставити Marni з Італії

Радимо вам купувати брендові речі за кордоном. Такий вибір має 3 головні переваги: нові колекції, найменша вартість, 100% оригінал. Якщо у вас немає можливості вирушити до модних столиць світу, купити Marni ви можете на офіційному сайті. Одна проблема – сайт не український та не здійснює доставку в Україну.

Компанія Order World пропонує посередницькі послуги покупки в інтернет-магазинах світу. Вартість нашої роботи – 10% суми замовлення. Сюди включені: оформлення покупки, вирішення питання з оплатою та доставкою, отримання замовлення та перевірка його відповідності, доставка до вас. Бренд Marni стане безмовним доказом вашого стилю. Розмовляйте однією мовою з розумними, творчими та успішними людьми – незмінними шанувальниками Marni.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся