Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Marni - стиль італійського бренду

29 Июля, 2016
Коментувати

Фактично бренд Marni з'явився в 1994 році, коли подружжя Джанні та Консуело Костильоні презентували широкій публіці свою дебютну колекцію. Вона була створена спеціально, щоб повернути колишній попит на хутряні вироби компанії Giwi Furs, яка була під керуванням Джанні. Аудиторія була в захваті від навмисної недбалості моделей одягу. Ідея незвичайно скомбінувати хутряні матеріали та застосувати абсолютно новий підхід до дизайну дали свої плоди. За кілька років було відкрито перший бутік, а невдовзі бренд став повністю незалежним від Giwi Furs. Назву «Marni» компанія отримала на честь сестри Джанні.

Особливість товарів та асортимент

Візитною карткою бренду стали графічні та геометричні зображення, комбінація різних фактур, несподіваний крій одягу та силует. Що найприємніше - тут для себе знайдуть безліч цікавих пропозицій як молоді дівчата, так і дорослі жінки, які віддаються кар'єрі. Марка випускає жіночі та чоловічі колекції. Серед товарів представлені:

  • одяг;
  • взуття;
  • аксесуари;
  • прикраси;
  • парфумерія;
  • косметика для догляду за тілом (дезодоранти, гелі для душу, лосьйони).

Продукти від інших вирізняють квіткові принти, геометричні візерунки. Назад до моди повернулися мотиви 50-х років, вінтажний стиль, морська смужка та ретро малюнки.

Інтернет-магазин Marni

Хочете подивитись пропозиції від італійського бренду? Заходьте на marni.com! Будь-яка "стильна штучка" знайде для себе ідеальні снікерси або сонцезахисні окуляри.

Одяг… Вже давно він – не спосіб прикрити голе тіло. Це цілий культ. Marni поставили собі за мету дати можливість молодим і зрілим виглядати просто, елегантно та неординарно. Різноманітність тканин, принтів та крою гарантує, що кожен новий образ буде чарівним.

Справжні дівчинки не мислять свого життя без аксесуарів. Сумки Marni – це щось. Маленькі акуратні сумочки з глянсової та матової телячої шкіри, які вражають різноманітністю кольорів. Шоппери з яскравими принтами – для тих, хто прагне ідеалу навіть під час покупок. Мініатюрні клатчі без зайвих деталей. Класичні сумки на руку з телячої та овечої шкіри – на кожен день.

Взуття Marni також рясніє різноманітністю: босоніжки на танкетці та підборах для побачень, сандалії для прогулянки, туфлі-човники для роботи, черевики, кеди ... чого тут тільки немає! Також бренд активно розробляє анатомічне взуття, яке ідеально сидить на нозі і перешкоджає виникненню втоми. Як матеріали для взуття виступає теляча шкіра, фетр, технічна тканина, шеврет. Варіанти декорування найрізноманітніші, і ви самі переконаєтеся в цьому, зайшовши на офіційний сайт marni.com.

Шанувальники ретро не зможуть пройти повз біжутерію. Marni не поскупилися і доклали максимум зусиль, щоб кожна пара сережок, кожен браслет і брошка були унікальні у своєму роді. Тут гармонійно поєднується метал зі шкірою, пластмаса та стрази.

Бажаєте купити плащ, сукню, трикотаж? Все, що забажаєте, вам доступно! Щоб замовити товари безпечно – звертайтесь до компанії OrderWorld. Для нас доставити посилку в Україну – не проблема! Співпраця з відомими магазинами одягу у всьому світі дозволяє ощасливити тисячі українок. Дізнайтесь більше про наші можливості!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся