Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Книги зі США

29 Июля, 2016
Коментувати

Хочете зміцнити знання англійської? Спосіб №1 – регулярне спілкування з носіями мови. Спосіб №2 — книги зі США, які через відсутність реальної розмови дозволяють спілкуватися односторонньо з тими, хто володіє англійською найбільш вишукано — письменниками. Замовити їх можна прямо з Америки, не витрачаючи часу та грошей на низку посередників.

Купити книги в США віддають перевагу шанувальникам творчості Рея Бредбері, Джека Лондона, Ернеста Хемінгуея та інших знаменитих американських письменників. Що може бути краще за оригінал улюбленого твору, де кожне слово просмаковане геніальним автором, а не перекладачем? Ви можете побалувати добірними екземплярами себе або піднести їх як подарунок.

Книгарні США

Популярні веб-ресурси Америки пропонують різноманітні асортименти творів на будь-який смак. Художня та література, класика та фантастика, драма та трилер — а якій літературі ви надаєте перевагу? Вибирайте книгарню США та сміливо оформлюйте замовлення:

  • amazon.com – міжнародний онлайн-гіпермаркет, в якому є все. І книги з Америки в тому числі;
  • BARNES&NOBLE – мережа книгарень США. Представлено різноманітну літературу для дорослих та дітей за доступною ціною;
  • Better World Books тут продаються як нові, так і книги. Чудова можливість отримати оригінал улюбленого твору практично задарма;
  • Kobo Books – понад два мільйони екземплярів. Ви точно знайдете те, що шукаєте!

Купувати продукцію на цих сайтах дешевше, ніж у спеціалізованих магазинах України. Але чекати так довго і страшно — раптом не дійде чи щось піде не так на митниці? Адже так хочеться якнайшвидше отримати заповітний томик і з головою піти у фантазійний світ — книжкові фанати зрозуміють. То що робити?

Використовуйте сервіс OrderWorld!

Хочете позбутися плутанини на іноземному сайті, хвилюючого очікування та митної тяганини? Ми можемо купити книги в Америці за вас! У нас є представництва на далекому материку, тому наші співробітники на місці перевірять відповідність товару на замовлення, а також відповідально виконають низку наступних дій:

  • дбайливо запакують заповітні томики;
  • організовують доставку, використовуючи власну логістику;
  • простежать за дбайливим транспортуванням в Україну;
  • швидко оформлять документи на кордоні;
  • за потреби організують повернення продукції.

Компанія OrderWorld – це зручний спосіб купувати американську продукцію. Просто надішліть нам посилання на продукцію, що сподобалася, а все інше ми візьмемо на себе. Чи не можете розібратися з іноземним сайтом? Зателефонуйте – ми допоможемо! OrderWorld - якість може бути доступною. Усього 10% від вартості замовлення!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся