Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

HobbyKing: все для вашого хобі і навіть більше

26 Августа, 2016
Коментувати

HobbyKing

Часто для тих, хто захоплюється авіамоделюванням або радіокерованою технікою, стає справжньою проблемою купити деталі для улюбленого заняття або замовити бажану модель вертольота. Голландський інтернет-магазин HobbyKing допоможе назавжди забути про таку проблему. Просто зайдіть на сайт та насолоджуйтесь величезним вибором різноманітних товарів. Так само в Європі чудова освіта та дуже багато різних інститутів. Якщо ви надумали здобути освіту за кордоном, тоді вся інформація тут

Це:

  • машини та мотоцикли;
  • літаки та вертольоти;
  • човни та запчастини до них;
  • робототехніка;
  • танки на радіокеруванні;
  • деталі та комплектуючі.

www.hobbyking.com – справжній рай для тих, хто любить збирати моделі сам. Інтернет-магазин співпрацює з виробниками всіх товарів з каталогу безпосередньо, тому ціни тут у кілька разів менші від тих, які можна побачити у роздрібних магазинах України.

Хобі Кінг - світ для однодумців

Інтернет-магазин не лише займається продажем радіокерованої техніки. Тут можна створити обліковий запис і спокійно спілкуватися з однодумцями з усього світу. Вам потрібно вказати контактні дані та знати англійську мову. Хоча, звісно, можна скористатися перекладачем. Залишайте відгуки про покупки, викладайте фото своїх робіт, обмінюйтеся досвідом, допомагайте іншим. Світ HobbyKing - це цілий всесвіт!

Інтернет-магазин люблять та цінують не лише за величезний асортимент. Тут регулярно проводяться акції, діють вигідні пропозиції, тому на покупці цікавої моделі для своєї колекції можна заощадити. Порадуйте себе, зробіть подарунок коханій людині – для цього не потрібно витрачати нечувані суми. Варто просто зайти на www.hobbyking.com .

На сайті просто та зручно орієнтуватися. Розроблено інтуїтивно зрозуміле меню, завдяки якому можна лише за кілька секунд знайти потрібну річ. Ресурс завжди містить у курсі подій своїх покупців. Підпишіться на розсилку, і вам на пошту надходитимуть повідомлення про новинки та акції.

У каталозі зібрані пропозиції від відомих брендів з усього світу. Можна не боятися за якість моделей, деталей до них – відповідна документація підтверджує якість. Товари відповідають вимогам європейських стандартів з безпеки та якості.

У HobbyKing працює система лояльності для кожного клієнта. Достатньо зробити замовлення, залишити відгук про куплений товар, і ви отримаєте певну кількість бонусів на персональний рахунок. Їх можна використовувати для сплати майбутніх покупок. Також постійно проводяться розіграші, відкритий розділ Flash Sale. Тут зібрано товари, на які встановлені мінімальні ціни.

Доставка у будь-яку точку світу

При замовленні із HobbyKing можлива доставка в Україну. Транспортні компанії, міжнародні поштові служби привезуть ваше замовлення на територію країни за 10–30 днів. Якщо ви хочете, щоб модель або деталі прийшли в повній безпеці, переживаєте про правильність вибору товарів, хочете отримати її кур'єром прямо в руки - зверніться до компанії OrderWorld. Ми візьмемо на себе зобов'язання щодо транспортування, митного оформлення всіх потрібних документів, організуємо доставку в будь-яке місце. Для улюбленої справи не повинно бути обмежень!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся