Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Gymboree.com: якісні речі для дітей за доступними цінами

29 Июля, 2016
Коментувати
Gymboree-logo

«Джимборі» – дитячий одяг зі США, який цінується в усьому світі. Офіційний інтернет магазин бренду славиться не широким вибором і можливістю купити ексклюзивну річ для дитини всього за 1-5 доларів. Gymboree.com – це не лише якісні речі, а й взуття, аксесуари. На сайті можна одягнути та взути дитину з голови до п'ят для будь-якого сезону з першого дня народження та до 12 років.

Інтернет-магазин торгує такими марками продукції:

  • Crazy8 – більш ніж доступні за ціною товари, що відрізняються простотою;
  • Gymboree – середній ціновий сегмент;
  • JanieandJack – дорогі якісні речі зі складними принтами та вишивкою.

З моменту заснування у 1976 році і до сьогодні корпорація зуміла завоювати популярність у мільйонів мам. Дитячий одяг «Джимборі» яскравий і стильний, речі точно сподобаються вашому синові чи доньці, а ціна на них порадує вас.

Основні моменти

Сайт інтернет-магазину Gymboree.com оформлено у приємних тонах. Зорієнтуватися на ньому досить просто. Каталог розбитий на категорії з різних видів одягу та взуття виходячи із сезону. Є окрема вкладка з аксесуарами, де можна купити прикраси та речі для догляду за волоссям, обзавестися оригінальним головним убором, шкарпетками, краваткою тощо.

Виявити, які товари найпопулярніші у покупців неможливо. Одинаковим попитом користуються трикотажні речі, джинси, зимові та осінні пуховики, комбінезони, форма для школи та спідня білизна. У будь-якому випадку дитячий одяг Gymboree функціональний і комфортний. Практичний дизайн дозволяє створювати різні образи, поєднуючи речі різних марок.

За що полюбляють Gymboree.com

Багато мам віддають перевагу речам «Джимборі» завдяки:

  1. Висока якість товарів. На сайті компанією пропонуються одяг, взуття та аксесуари від суббрендів. Виробництво суворо контролюється, речі не линяють під час прання, зберігають форму. Усі аплікації надійно прикріплені.
  2. Економічність покупок. Акції та розпродажі, що регулярно проводяться, роблять замовлення в інтернет-магазині ще вигіднішими.
  3. Можливості швидко зорієнтуватися у розмірах. Незважаючи на власну розмірну сітку, параметри одягу та речей докладно розписані. Завдяки цьому вибрати відповідну річ не складе труднощів.
  4. Величезній кількості бонусів. На сайті розроблена спеціальна валюта – «джимібакси», також активно використовуються подарункові долари. З ними покупки виходять ще економнішими.
Одяг Gymboree - це вигідне вкладення.

Тонкощі замовлення

На жаль, сайт не працює з країнами СНД безпосередньо, відповідно, можна забути про пряму доставку. Натомість інтернет-магазин приймає до оплати міжнародні банківські картки.

Проблема транспортування легко вирішується за допомогою сервісів, які працюють як посередники. Так, компанія OrderWorld займеться не лише доставкою, а й оформленням замовлення. Ми також вирішуємо митні питання та привозимо товар за вказаною вами адресою в Україні.

Щоб почати роботу з сервісом, необхідно скинути посилання на річ, що сподобалася. Далі ми оформляємо замовлення та прораховуємо 10% від його суми як комісійні. Все, що потрібно від вас – коректно вказати особисті дані та сплатити вказану вартість.

OrderWorld робить бажане доступним!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся