Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Доставка товарів із США для оптових та корпоративних клієнтів

29 Июля, 2016
Коментувати

Купівля товарів зі США, Великобританії та інших країн Європи в Україні спочатку була цікавою для роздрібних покупців. Молодь і звані просунуті користувачі оцінили можливість купувати фірмовий товар за заниженими цінами безпосередньо в продавця, а чи не в комерсантів у державі. Згодом, через таку нововведення з ринку пішли сотні дрібних підприємців, які тримали марку «люксові речі з-за кордону за відповідною ціною». Ринок потребував якісно нового підходу, нових гравців, які беруть до уваги, що будь-який підліток може зайти в Інтернет і оцінити реальну вартість потрібної йому речі за океаном.

Грамотні підприємці стали оперувати такими перевагами:

parcel-delivery

  1. Завжди нові колекції (систематичне оновлення асортименту).
  2. Великий вибір (будь-які кольори, розміри, моделі, фасони).
  3. Можливість поміряти, оцінити (реальні магазини), обміняти чи повернути товар.
  4. Адекватна ціна.

Під адекватною ціною мається на увазі обов'язкове включення відсотка постачальника. Однак, ця сума повинна залишатися сумісної ролі постачальника та переваг безпосереднього співробітництва покупця з ним. Так, актуальною стала доставка товарів із США для оптових та корпоративних клієнтів. Від того, наскільки вигідно для обох сторін торговельних відносин налагоджено постачання товарів, залежить успіх підприємців в Україні. Іншими словами, чим нижчу ціну запропонує продавець покупцю, тим активніше здійснюватимуться продажі.

Оптові поставки зі США, Великобританії, Європи. Тисячі кілометрів за лічені долари

Orderworld – відомий посередник доставки товарів зі США, країн Європи, що надає послуги з доставки товарів з-за кордону та з усіх куточків світу в Україну. Нашими клієнтами вже були оцінені переваги посередницьких послуг в угодах з іноземними продавцями. Для оптових та корпоративних клієнтів у Orderworld є своя специфічна програма. Використовуючи величезний досвід роботи, компанія Orderworld стирає кордони між виробником та покупцем, між постачальником та споживачем. Ми:

  1. Проводимо переговори із постачальниками. Для Вас незнання мов - не причина тримати під замком свої підприємницькі амбіції, адже так?
  2. Узгоджуємо індивідуальні ціни на партії товарів. Багато виробників і постачальників за кордоном працюють за тим же принципом, що і ми: чим більше замовлення, тим привабливіша ціна.
  3. Організовуємо оптимальні варіанти розрахунку із постачальниками. Нам відомі всі тонкощі платіжних операцій із іноземними резидентами. Ми підберемо найвигідніший і зручний варіант для Вас.
  4. Оптимізуємо варіанти доставки та митне оформлення. Хто займеться оформленням документів та розмитненням товарів із США? Довірте вирішення цього питання нам.
  5. Надаємо знижки на наші послуги. Для постійних оптових та корпоративних клієнтів – програма лояльності.

OeqAXB1GQEA

Великий інтерес викликає матеріальний зиск оптових закупівель за кордоном з Orderworld. Зменшити кінцеву вартість закордонної речі виявилося досить просто. Якщо раніше покупцеві потрібно особисто летіти за океан у пошуках дистриб'ютора, самостійно оцінювати товар і організовувати його посилку (за що й зладжувалася небувало висока ціна в 2, а то й у 3 рази дорожча за початкову), то сьогодні в покупці покупець може відчувати віддалено. Завдяки сервісу компанії Orderworld оптовий покупець зможе купити товари оптом у будь-якому куточку світу, не виїжджаючи за межі міста та витрачаючи мінімум часу.

Від спільних покупок до приватної підприємницької діяльності


Ви вирішили відкрити свій магазин? Чи, наприклад, шукайте постачальників модних брендів для старого бізнесу? Відмовтеся від спільних покупок. Ми пропонуємо ідеальне рішення щодо співвідношення «ціна-якість» - шукати постачальників у західних країнах. Товари з Європи, Британії, США мають заслужений успіх у всьому світі через оригінальність фірмового стилю, використання якісних екологічних матеріалів, довговічність виробів. Єдине, що відлякувало початківців та дрібних підприємців, – ціна.

Але якщо Ви таки зважилися здійснити оптову купівлю за кордоном і вам необхідна доставка покупок за кордон , головні питання – рівень вашої участі та вартість послуг посередників. Мінімально в обох випадках це бінго, яким може похвалитися компанія Orderworld.

Крім того, експортовані з будь-якої країни світу в Україну товари певної марки, бренду потребують дотримання конкретних умов перевезення, а також повного документального супроводу угоди. Тут як ніколи важливо вибрати надійного постачальника, яким виступить для Вас Orderworld. Безпечний імпорт товарів із США, а також законна транзакція коштів клієнта – беззаперечні умови нашої роботи.

Orderworld – це:

  1. Прозорість угоди. Ми не приховуємо умови угоди із постачальниками. Тому що наш прибуток – це наша робота і ні цента більше.
  2. Ми відповідаємо за безпеку операцій із грошима, гарантуючи їхню безпеку власними ресурсами.
  3. Ви отримуєте свій товар безпосередньо від нас. Жодних сторонніх посередників.

Серед наших покупців – підприємці сфери одягу, електроніки, продуктів харчування, транспорту та багато інших. Довірившись нам, вони вже оцінили можливість економії на постачаннях із мінімальною особистою участю. Сідлайте те саме і ви!

Приєднуйтесь до наших оптових та корпоративних клієнтів. Ми гарантуємо своєчасне виконання доставки, повний документальний, правовий супровід на шляху до вас. В Orderworld готові проконсультувати та відповісти на будь-які питання клієнтів. Зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом ЗДІБ або залишайте ЗАЯВКУ, до обробки якої ми приступаємо негайно. Orderworld надійний посередник доставки товарів зі США .

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся