Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Доставка товарів зі США - це просто і дешево

29 Июля, 2016
Коментувати

Український покупець відносно нещодавно вийшов за межі російськомовного Інтернету, і тут же був вражений асортиментом і вартістю зарубіжних товарів. Те, що у київських магазинах продається як «фірма», у США та Європі може дозволити собі будь-який громадянин. Це стосується одягу та косметики, електронної та побутової техніки, автомобілів та катерів.

USA 1 Необмежений вибір, постійне оновлення пропозицій та приваблива вартість - головні причини популярності інтернет магазинів США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини. У вас завжди повинен бути вибір - придбати дорогу річ в Україні, в ціну якої також включені доставка з Америки в Україну та послуги продавця-посредника, або отримати ту річ практично з перших рук, сплативши лише за доставку. У грошовому еквіваленті вибір не рівний, а результат - один і той самий. То навіщо платити більше, якщо купити в США тепер можна і самому?

Українські покупці стають «розумнішими»

У тих, хто застав дефіцит радянської години, склався помилковий стереотип, що західні цінності - недосяжні для простих громадян, недоступні і жахливо дорогі. З падінням залізної завіси і настанням століття Інтернету, вітчизняний покупець зміг своїми очима побачити справжню цінність закордонних товарів.

Як і у всіх сферах, там завжди панувала демократичність вибору. Хочете жити у розкоші? Або хочете просто якісні та стильні речі? А може – новинку? Підприємливі американці та європейці створили стабільний та різноманітний ринок, у якому кожен знайде щось для себе. Тим більше, що доставка з Америки тепер відбувається порівняно швидко та просто.

ось виробник і підприємець в Україні - це часто 2 протиборчі сили. З одного боку – «герой», який підіймає національну економіку, з іншого боку – перекупник, що наживається на бажанні співвітчизників мати речі із західними лейблами, кататися на західних авто, користуватися західною електронікою. Але часи змінюються, і освічені покупці не залишають шансів продавцям нажитися на доброму імені закордонних виробників. Купуйте товари з Америки, адже за океаном:

  • - Ціни нижче.
  • - Асортимент більший.

Вибір очевидний – купувати в США та Європі те, що було вироблено США та Європою.

iship-1s

Від одягу до автомобіля. Купівля в США, країнах Європи

Очі розбігаються від асортименту закордонних товарів? Стоп. Шопінг повинен бути приємним та неквапливим. Ви ж тому й віддали перевагу Інтернету, а не галасливій товкучці у торговому центрі? Вмощуйте зручніше, беріть чашку ароматного кави і вибирайте. Елементарне порівняння аналогічних товарів в Україні та за кордоном не залишити сумнівів, що купити в США вигідніше, навіть якщо доставка товарів з Америки оплачується покупцем. Це стосується:

  • - одягу, взуття;
  • - косметичних засобів;
  • - електроніки та оргтехніки;
  • - побутових приладів;
  • - іномарок;
  • - човнів, катерів;

І багато чого іншого.

Але коли ви читаєте умови доставки, виявляється, що купити одяг з Америки та інші речі не так просто. Закордонні інтернет магазини не співпрацюють з Україною. Як купити, як оплатити і як відбуватиметься доставка з Америки в Україну, що вже має бути вашим? На допомогу приходить Orderworld.

Ми - компанія, яка здійснює кур'єрську доставку будь-яких товарів зі всього світу в Україну (техніка, косметика, одяг з Америки). Будь-яка складність, пов'язана з оформленням, доставкою та оплатою товару переходити на наші плечі. Чому Orderworld?

  1. - Своя адреса доставки у країні. У нас є свої склади у США, Великій Британії, Італії, Німеччині та інших країнах. Це мінімізує суму доставки для вас, адже до процесу не підключаються сторонні транспортні компанії за кордоном.
  2. - Оплата зручним способом, жодної комісії. Оплачуйте купівлю по офіційному курсу ПриватБанку на день купівлі, не переплачуючи за конвертацію. Ви кладете гроші на нашу картку, а ми переводимо їх на власні розрахункові рахунки у закордонних банках. Ніякої комісії!
  3. - Надійна упаковка. Доставка товарів з Європи в Україну відбувається в такий спосіб. Спочатку на складі перевіряють відповідність замовлення та відсутність шлюбу, після чого тщательно упаковують товар. Гарантуємо цілісність та неушкодженість товару.
  4. - оформлення документів на митниці. Усі турботи з супроводження великих партій ми беремо на собі. Таким чином, доставка зі США до України стає абсолютно безпечною.
  5. - Допомога у підборі товару. Хочете купити транспортний засіб, але не можете розібратися в описі товару на сайті? Фахівці Orderworld допоможуть вирішити питання з асортиментом, ціною, умовами та термінами доставки.
  6. - Допомога у поверненні товару. Ми здійснимо доставку товарів зі США та інших країн, а якщо з якихось причин ви вирішите повернути його продавцю, ми поможемо обміняти товар або повернути свої гроші.
  7. - Найменша ставка. Всього лише за 10% від вартості замовлення – ціна послуги «доставка товарів із США» від Orderworld.

pic1

Цікаві місця, вигідні покупки

Чи остаточно хочете переконатися в правдивості сказаного? Завітайте до сайтів наступних брендів і спробуйте стриматися від бажання купити що-небудь собі.

  • - 6PM . Найбільший мультибрендовий аутлет. Стокові речі для всієї батьківщини.
  • - Amazon . Онлайн магазин, де можна купити все.
  • - Ebay . Інтернет аукціон. Швидка купівля за найкращими цінами.
  • - Victoria's Secret . Найвідоміша марка жіночого білизни, а з недавньої години - одягу та косметики.
  • - Zappos . Найширший вибір дизайнерської взуття та одягу.
  • - Сarters' . Якісний, стильний та недорогий одяг для дітей.
  • - Toysrus . Дитячі іграшки, від яких у захваті і діти, і дорослі.

Добро просимо в інтернет магазини США, ласкаво просимо до лав постійних покупців.

Купуйте за кордоном вигідно, не думаючи про доставку.

Навчіться економити разом з Orderworld.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся