Оформить заказ
ow.com.ua
ЗаказВход
Меню
Отследить заказ

Доставка товарів з США - це просто і дешево

29 Июля, 2016
Комментировать

Український покупець відносно недавно вийшов за межі російськомовного Інтернету, і тут же був вражений асортиментом і вартістю зарубіжних товарів. Те, що в київських магазинах продається як «фірма», в США і Європі може дозволити собі будь-який громадянин. Це стосується одягу та косметики, електронної та побутової техніки, автомобілів і катерів.

USA 1Необмежений вибір, постійне оновлення пропозицій та приваблива вартість - головні причини популярності інтернет магазинів США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини. У вас завжди повинен бути вибір - придбати дорогу річ в Україні, в ціну якої також включені доставка з Америки в Україну та послуги продавця-посередника, або отримати ту ж річ практично з перших рук, сплативши лише за доставку. В грошовому еквіваленті вибір не рівний, а результат - один і той самий. Так навіщо платити більше, якщо купити в США тепер можна і самому?

Українські покупці стають «розумнішими»

У тих, хто застав дефіцит радянського часу, склався помилковий стереотип, що західні цінності - недосяжні для простих громадян, недоступні і моторошно дорогі. З падінням залізної завіси і настанням століття Інтернету, вітчизняний покупець зміг своїми очима побачити справжню цінність закордонних товарів.

Як і у всіх сферах, там завжди панувала демократичність вибору. Хочете жити в розкоші? Або хочете просто якісні та стильні речі? А може - новинку? Підприємливі американці та європейці створили стабільний і різноманітний ринок, в якому кожен знайде щось для себе. Тим більше, що доставка з Америки тепер відбувається порівняно швидко і просто.

ось виробник і підприємець в Україні - це часто 2 протиборчі сили. З одно боку - «герой», який підіймає національну економіку, з іншого боку - перекупник, що наживається на бажанні співвітчизників мати речі з західними лейблами, кататися на західних авто, користуватися західною електронікою. Але часи змінюються, і освічені покупці не залишають шансів продавцям нажитися на доброму імені закордонних виробників. Купуйте товари з Америки, адже за океаном:

  • - Ціни нижче.
  • - Асортимент більше.

Вибір очевидний - купувати в США і Європі те, що було вироблено США і Європою.

iship-1s

 

Від одягу до автомобіля. Купівля в США, країнах Європи

Очі розбігаються від асортименту закордонних товарів? Стоп. Шопінг повинен бути приємним і неквапливим. Ви ж тому й віддали перевагу Інтернету, а не галасливій товкучці в торговому центрі? Вмощуйтеся зручніше, беріть чашку ароматної кави і вибирайте. Елементарне порівняння аналогічних товарів в Україні і за кордоном не залишить сумнівів, що купити в США вигідніше, навіть якщо доставка товарів з Америки оплачується покупцем. Це стосується:

  • - одягу, взуття;
  • - косметичних засобів;
  • - електроніки та оргтехніки;
  • - побутових приладів;
  • - іномарок;
  • - човнів, катерів;

І багато чого іншого.

Але коли ви читаєте умови доставки, виявляється, що купити одяг з Америки та інші речі не так просто. Закордонні інтернет магазини не співпрацюють з Україною. Як купити, як оплатити і як відбуватиметься доставка з Америки в Україну, що вже має бути вашим? На допомогу приходить Orderworld.

Ми - компанія, яка здійснює кур'єрську доставку будь-яких товарів з усього світу в Україну (техніка, косметика, одяг з Америки). Будь-яка складність, пов'язана з оформленням, доставкою та оплатою товару переходить на наші плечі. Чому Orderworld?

  1. - Своя адреса доставки в країні. У нас є свої склади в США, Великобританії, Італії, Німеччині та інших країнах. Це мінімізує суму доставки для вас, адже до процесу не підключаються сторонні транспортні компанії за кордоном.
  2. - Оплата зручним способом, ніякої комісії. Оплачуйте купівлю за офіційним курсом ПриватБанку в день купівлі, не переплачуючи за конвертацію. Ви кладете гроші на нашу карту, а ми переводимо їх на власні розрахункові рахунки в закордонних банках. Ніякої комісії!
  3. - Надійна упаковка. Доставка товарів з Європи в Україну відбувається наступним чином. Спочатку на складі перевіряють відповідність замовлення і відсутність браку, після чого ретельно упаковують товар. Гарантуємо цілісність і неушкодженість товару.
  4. - Оформлення документів на митниці. Всі турботи по супроводу великих партій ми беремо на себе. Таким чином, доставка з США в Україну стає абсолютно безпечною.
  5. - Допомога у підборі товару. Хочете купити транспортний засіб, але не можете розібратися в описі товару на сайті? Фахівці Orderworld допоможуть вирішити питання з асортиментом, ціною, умовами і термінами доставки.
  6. - Допомога в поверненні товару. Ми здійснимо доставку товарів з США та інших країн, а якщо з якихось причин ви вирішите повернути його продавцеві, ми допоможемо обміняти товар або повернути свої гроші.
  7. - Найменша ставка. Всього лише за 10% від вартості замовлення - ціна послуги «доставка товарів з США» від Orderworld.

 

pic1

Цікаві місця, вигідні покупки

Остаточно хочете переконатися в правдивості сказаного? Відвідайте сайти наступних брендів і спробуйте стриматися від бажання купити що-небудь собі.

  • 6PM. Найбільший мультибрендовий аутлет. Стокові речі для всієї родини.
  • Amazon. Онлайн магазин, де можна купити все.
  • Ebay. Інтернет аукціон. Швидка купівля за найкращими цінами.
  • Victoria's Secret. Найвідоміша марка жіночої білизни, а з недавнього часу - одягу та косметики.
  • Zappos. Найширший вибір дизайнерського взуття та одягу.
  • - Сarters'. Якісний, стильний і недорогий одяг для дітей.
  • Toysrus. Дитячі іграшки, від яких в захваті і діти, і дорослі.

Ласкаво просимо в інтернет магазини США, ласкаво просимо до лав постійних покупців.

Купуйте за кордоном вигідно, не думаючи про доставку.

Навчіться економити разом з Orderworld.

Оставить комментарий
Имя *
Email *
Текст отзыва *

На данный момент комментариев нет

Присоединяйся