Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Доставка нових та уживаних автомобілів зі США в Україну. Доставка катерів, човнів

29 Июля, 2016
Коментувати

Доставка з США автомобілів, човнів, катерів стає все більш популярною через доступність інформації в Мережі. Кожен грамотний автомобіліст знає, що причина таких високих цін на авто в Україні – наслідок мит, а також чималого відсотка посередників. Позбутися останньої складової дуже просто. Компанія Orderworld візьме на себе оформлення купівлі та доставки транспортного засобу до України, вирішивши всі митні питання. Якщо Ви мрієте про транспортний засіб американського виробництва за низькою ціною, покупка безпосередньо із США – не проблема. Головне – заручитись підтримкою надійного постачальника.

Автомобілі зі США – оригінальний стиль, доступні ціни

Є дві об'єктивні причини, чому доставка автомобілів, човнів, катерів із США вигідніша.

4

  1. Висока вартість оригінальної моделі. Офіційний дистриб'ютор тримає марку та відповідну ціну, а решта постачальників, які не відрізняються сервісом та якістю обслуговування, солідарно дотримуються високих цін, просто «бо фірма». А в сусідній Польщі автомобілі коштують у 2 рази дешевше, чого вам хочеться. То може обійтися без послуг посередників-магазинів?
  2. В Україні немає потрібної моделі. Якщо Ви є шанувальником американських Hummer, Cadillac, Chrysler та інших королів доріг, Вас може засмутити відсутність конкретної моделі на авторинку України. Доставка з США нових і б/у автомобілів у цьому випадку позбавить довгих пошуків і болісних очікувань.

Авторинок Сполучених штатів стає все більш популярним в Україні завдяки вигідним цінам та високій якості підтриманих авто. Доставка б/в машин із США в Україну за останні 10 років досягла найвищих показників, що говорить про любов українських автомобілістів до високої якості американських авто.

Так, придбання заокеанського автомобіля оригінального ретро стилю, щоб виділитися з натовпу, буде цікавим для молодих людей, творчих особистостей, колекціонерів. Педантам сподобається можливість виграти за вартістю. Нитка, що поєднує обидві категорії покупців, – питання оформлення доставки автомобілів із США. Цей етап повністю підконтрольний нашій службі.

А човни, катери (нові та б/в), куплені в США – це гарантія придбання чудової водної техніки, вартість якої стане для Вас набагато доступнішою.

Orderworld запропонує вам наступне:

  1. Доставка автомобілів, катерів, човнів із США морським транспортом у контейнерах.
  2. Гарантія безпеки транспортного засобу у контейнері.
  3. Терміни постачання – 1-2 місяці.

Єдине, що необхідно знати компанії Orderworld для здійснення доставок товару із США – місце розташування купленого вами транспортного засобу до США та адресу доставки в Україні.

katerusa

Компанія візьме на себе:

  1. Переговори із продавцем. Ми володіємо мовою та правовими питаннями в організації угод. Узгодимо вартість та оптимальний варіант оплати. Забезпечимо повний документальний супровід угоди.
  2. Організація доставки. Найбезпечніші умови.
  3. Митне оформлення. Розмитнення та узаконення транспортного засобу на території України.
  4. Доставка у Ваш регіон. Працюємо під ключ, здійснюючи доставку до місця проживання.

В Orderworld Вам готові надати свої послуги магазинам, підприємствам та приватним особам. Доставка нових і б/в машин, а також човнів і катерів зі США - це реальна можливість стати власником моделі висококласного виробництва, моральна цінність якої буде набагато вищою за матеріальну в силу оптимальних умов поставок від Orderworld.

Залишилось питання? Телефонуйте та пишіть нам вже сьогодні. Консультації для клієнтів здійснюються у телефонному режимі після залишеної Вами заявки. Або зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом.

З Orderworld покупка за кордоном – це просто.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *
Сергей
Здравствуйте! просчитайте, сколько будет стоить автомобиль под ключ в Украине (для постановки на учет в МРЕО) https://www.cars.com/vehicledetail/detail/707070334/overview/
17 Июля, 2017
александр
Рассматриваю доставку авто с растаможкой в Украину Просьба сообщить возможные расходы и Ваши комиссионные Вот ссылка на авто в Детройте https://www.ebay.com/itm/142235640760
15 Января, 2017
Приєднуйся