Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Довгоочікувана Чорна п'ятниця вже зовсім скоро. Готуємось до події разом!

29 Июля, 2016
Коментувати

А ви знали, що шопоголіки теж мають своє професійне свято? Хоча, що там шопоголіки, практично весь світ 27 листопада відзначає одну грандіозну подію. Це - день мегазнижок і нереальних розпродажів, привабливих акцій і справжніх «цінових обвалів», коли всі заповітні покупки можна зробити вдвічі, а то й утричі дешевше.

Давно хотіли поновити гардероб брендовими речами? Мріяли про дорогу техніку, але не могли собі її дозволити? Думали здійснити замовлення товарів із США, але не наважувалися? Що ж, настав час діяти – Чорна п'ятниця вже близько.

Black Friday - день, на який чекають усі

sitemgr Black-Friday

Чорна п'ятниця – це перша п'ятниця після Дня Подяки. Зазвичай вона припадає на період із 23 по 29 листопада. Нинішнього року, як не складно здогадатися, подія відбудеться 27 числа, тобто вже зовсім скоро!

Чорним цей день називають тому, що всі вулиці міста настільки заповнюються автомобілями та людьми, що вільного «світлого» простору практично не лишається. Згідно з іншою версією, чорний – це колір, яким бухгалтери маркують прибуток у своїх звітах.

black-friday-aproveite-as-promocoes-38-796 Чорна п'ятниця вважається стартом Різдвяних розпродажів і, як будь-який вдалий старт, починається з найсмачніших пропозицій. Американці настільки захоплені шопінгом та вибором подарунків, що приходять до порогів магазинів ще з вечора четверга, простоюючи біля вітрин цілу ніч.

Але є й альтернатива стомлюючим очікуванням та нескінченним чергам. Місце, де покупців не зносить людським потоком і можливість «відхопити» річ зі знижкою дуже велика. Мова, звичайно, йдеться про інтернет.

Як підготуватися до Чорної п'ятниці?

Більшість брендових онлайн магазинів починають розпродажі відразу ж після Хеллоуїна, що відгримів. Таке явище отримало назву Pre Black Friday Sales. Вважається, що проміжок між святами – найвдаліший період економно скупитися. Чому? Та тому, що знижки ВЖЕ діють, а асортимент ЩЕ є, тобто підібрати потрібний розмір чи товар набагато простіше, ніж під час масового ажіотажу.

Підготовка до Чорної п'ятниці – це обов'язкове вивчення асортименту та складання списку потрібних речей. Не забудьте передплатити поштову розсилку магазинів, адже так ви дізнаєтеся про знижки одними з перших. Варто врахувати, що через різницю в часі листи приходитимуть переважно ввечері і їх буде дуже багато! Особливо цінними є пропозиції Early Bird Offers, тобто додаткові знижки для тих, хто рано встає.

Напередодні Чорної п'ятниці магазини радують терміновими розпродажами, які тривають лише годину-дві. Максимум день. Потрапити на таку акцію - великий успіх.

Чорна П'ятниця разом із OrderWorld

Більшість американських магазинів, які надають найнижчі знижки, традиційно не співпрацюють із Україною. Тобто пряма доставка товару із США неможлива, що не може не засмучувати.

cq - countdown to black friday14 Але клієнти OrderWorld ніколи не залишаться без грандіозного, а головне, економного та вигідного шопінгу! Чорна П'ятниця разом з OrderWorld – це шанс не проґавити персональні знижки.

Отже, план дій на Чорну П'ятницю:

  1. Чітко продумайте перелік покупок. Спокус буде достатньо!
  2. Визначте максимальний бюджет, інакше ризикуєте незаплановано витратити багато грошей. Знижки дійсно дуже привабливі!
  3. Збережіть посилання на товари або відразу ж надішліть їх менеджеру OrderWorld. У день Чорної п'ятниці практично всі сайти трохи підвисають через величезний наплив відвідувачів.

Менеджери OrderWorld зможуть зробити вам замовлення товару зі США в період максимального цінового обвалу. Але якщо вам приносить задоволення сам процес «гри», то не забудьте, що найкращі пропозиції завжди бувають рано вранці (за американським часом). Намагайтеся встигнути порівняти пропозиції від різних магазинів та зв'язатися з нами для термінового замовлення.

Далі справа за малим – оформлення покупки та її доставка. Тут вам вже нема про що турбуватися, адже всі турботи переймає OrderWorld всього за 10% від суми замовлення.

Вдалої Чорної п'ятниці та вигідних вам покупок!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся