Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

CrossFit – це не просто спорт, це стиль життя

29 Июля, 2016
Коментувати

Що таке CrossFit? В одному реченні складно вмістити всю суть цього поняття. По-перше, CrossFit – це програма інтенсивних кардіотренувань (рідше – гібридних: силові та кардіо). По-друге, КросФіт – це те, що оптимізує фітнес, тобто розроблені функціональні рухи та навантаження. По-третє, - це спільнота людей, які мають єдину мету (ефективний фітнес) і об'єднуються під керівництвом CrossFit.

Coach Greg Glassman – людина, якій поклоняються мільйони людей з усього світу. Він протягом десятиліття розробляв програму нетипових тренувань, що сьогодні надаються компанією CrossFit у вигляді семінарів, відео-уроків, онлайн та офлайн тренінгів.

Специфіка: не спеціалізуватися

Говорячи про CrossFit, новачки не завжди розуміють, у чому сенс основного правила фітнесу. Весь зміст занять полягає у виконанні комплексу вправ із максимальним навантаженням. Тренування дня називається WOD. І таких WODів в інтернеті сотні, а то й тисячі. Кожен із них описує варіанти комплексів, які спортсмен повинен виконати з мінімальними перервами, або навіть без них взагалі. Так, це стрес для організму. Так, це навантаження, посильні не кожному. Але ж це працює! Методика настільки ефективна у своїй безсистемності (немає єдиного правила, щодня просто змінюються групи м'язів, що тренуються), що з 2007 року почали проводитися світові змагання CrossFit Games.

Якісна сторона фітнесу

Важко уявити людину, яка б жодного разу не чула про бренд Reebok. Доставка товарів із США цієї марки здійснюється по всьому світу (на жаль, не рідко у вигляді реплік, підробок, копій). Цей, безумовно, легендарний виробник спортивного одягу та взуття розпочав цілий напрямок CrossFit, зробивши на світ колекції речей, у яких фітнес-заняття переходять на принципово новий якісний рівень.

Reebok CrossFit - це одяг, що проходить суворі випробування. Її тестують під час своїх тренувань спортсмени зі світовим ім'ям. В основу виробництва покладено уявлення про якість, зручність, функціонал і стиль. Тепер доставка одягу для тренувань від найкращого виробника можлива до України!

Reebok CrossFit: де, чому, як

Де купити? Оригінальні брендові речі представлені на сайті https://shopcrossfitreebok.com/. Їх асортимент вражає як спрямованістю різні групи населення (для чоловіків, жінок і навіть дітей), а й кількістю товарних позицій. Тепер вираз «одягтися з голови до ніг» набуває не таке вже абстрактне значення. Чому CrossFit? З погляду фітнесу, відповідь очевидна – ефективність. Але якщо справа стосується одягу, то аргументів буде набагато більше:

  1. При виробництві кожної моделі використовують інноваційні технології (наприклад, антибактеріальна), максимально адаптовані до високих навантажень;
  2. Матеріали "дихають", вони функціональні, забезпечують температурний баланс;
  3. Шви у моделях просто не помітні, жоден елемент не дратує шкіру;
  4. Взуття виготовляється зі зносостійкими підошвами, має ергономічно правильні форми.

Але це ще далеко не всі фактори карколомного успіху бренду. Якість, перевірена часом, обладнанням, спортсменами – ось що виходить на передовий план.

Як? Купити на Reebok CrossFit теоретично може кожен житель планети. Але на практиці починаються проблеми: не підходять варіанти оплати, доставка одягу для тренувань не здійснюється в конкретний регіон, відсутнє розуміння процесу угоди, та й опис самого товару не завжди зрозумілий людям, які не володіють англійською.

Доставка одягу для тренувань. Вихід є!

OrderWorld стане вашим провідником у світ кращої якості одягу та взуття від Reebok, а також помічником у всіх починаннях CrossFit занять. Ми купимо вам сподобався товар і доставимо прямо в руки. З нами ви ще вищі, ще швидше, ще сильніші!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся