Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Crazy8.com - дитячий одяг та взуття зі США

29 Июля, 2016
Коментувати
crazy-8-logo

Бренд Crazy8 займається пошиттям одягу, взуття та аксесуарів для дітей та підлітків до 14 років. Компанія є дочірньою фірмою корпорації Gymboree, відомою у всьому світі. Спочатку планувалося, що Crazy8 буде бюджетним варіантом. У принципі так і вийшло: якщо порівнювати її з іншими брендами концерну, то очевидною є демократичність і доступність пропозицій для багатьох споживачів.

Особливість

Перший магазин було відкрито у Сполучених Штатах Америки у 2007 році. Через деякий час з'явився і офіційний сайт www.crazy8.com, який став причиною такої великої популярності компанії не тільки на території США, а й у всьому світі.

Дитячий одяг «Крейзі8» відрізняється:

  • неповторний дизайн;
  • креативністю;
  • зручністю;
  • якістю;
  • демократичними цінами

Ці компоненти в комплексі призводять до того, що у захваті від покупки і дорослі, і діти. Малюкам подобаються яскраві та веселі принти, а батьки щасливі, що змогли купити ошатну річ для коханого чада та не витратили цілий стан. При тому, що дитячий одяг Сrazy8 може бути ще дешевшим, тому що в інтернет-магазині регулярно проводяться знижки та акції.

Що таке на сайті?

Інтернет-магазин компанії, як і самі речі, – яскравий, простий та зручний.

Основне меню складається з 5 блоків залежно від віку дитини:

  1. Girl-товари для дівчаток від 4 до 14.
  2. Boy – для хлопчиків від 4 до 14 років.
  3. Baby Girl – для дівчаток від 3 до 5 років.
  4. BabyBoy – для хлопчиків від 3 до 5 років.
  5. Newborn - для новонароджених та дітей до 24 місяців.

Як можна помітити, дитина будь-якого віку може бути одягнений від Crazy8. Офіційний сайт як такої вкладки «Sale» не має, але в кожному розділі у списку товарів є інформація про розпродажі, що проходять на даний момент.

Хочу!

Чи є бажання порадувати маленького модника чи модницю? Тоді вибирайте бренд Crazy8! Одяг виготовляється з приємних та антиалергенних тканин, так що малюку точно буде комфортно.

Складність замовлення в тому, що доставка товарів із сайту не налагоджена в Україну. Але вихід є, і це компанія OrderWorld, а точніше її послуги.

Тепер ви можете спокійно вибирати одяг та взуття для свого чада, робити покупки та отримувати їх протягом 14–40 днів залежно від способу доставки.

Що потрібно зробити?

Скористайтеся нашими послугами! Для цього:

  • вибирайте товар на сайті Crazy8;
  • у спеціальній формі залиште посилання на них, не забувши вказати колір, розмір тощо;
  • сплатіть вартість товарів будь-яким із запропонованих способів;
  • за кілька тижнів отримайте посилку.

Загалом для замовлення в Україну клієнту потрібно буде сплатити: купівлю, доставку та 10% компанії OrderWorld від вартості посилки за послуги.

Покупки в закордонних інтернет-магазинах часто бувають набагато вигіднішими, ніж у місцевих бутіках. Причому часом висока ціна означає відповідну якість. Бренд ламає стереотипи про те, що хороші речі мають дорого коштувати.

Сrazy8 дозволить вашій дитині бути найстильнішою цього сезону і завжди!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся