Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

BCBGMAXAZRIA: європейські традиції на американський манер

29 Июля, 2016
Коментувати

Сьогодні світова індустрія моди одноголосно схвалила марку BCBGMAXAZRIA. Бренд завоював популярність багатьох відомих особистостей, поширився у всьому світі. Якщо ви стежите за fashion-індустрією та хочете завжди залишатися стильною, замовити брендові речі на офіційному сайті набагато вигідніше та зручніше. Покупка у посередників — це зайві переплати, тоді як на www.bcbgmaxazriagroup.com ви платите лише за саму річ та її доставку в Україну.

Невелика історична довідка

BCBG Max Azria був «народжений» у 1989 році. Це європейсько-американське дітище французького дизайнера, який переїхав жити до США. Бренд є втіленням погляду життя однієї особистості — Max Azria. Він не просто фундатор, а ідейний натхненник.

1981 року він закінчив свою 11-річну роботу в Парижі над лінією жіночого одягу і вирішив переїхати до Америки. Дизайнер мав одну мету — відкрити роздрібну мережу Jess, яка продавала б трендові речі з Франції американським жінкам. Мета була досягнута, і за кілька років Max Azria зумів здобути величезну популярність.

Після цього було прийнято рішення започаткувати власний модний будинок, який би створював одяг для сучасної жінки. BCBG Max Azria - це поєднання хорошого стилю та хорошого відношення. У ньому поєдналися вишуканість Європи та дух свободи Америки.

У чому секрет успіху

Одяг BCBG Max Azria купити мріє кожна модниця. Бренд завоював свою популярність завдяки унікальному поєднанню – творчому потенціалу та комерційній хватці дизайнера, які гармонійно поєдналися в єдине ціле. Талановитий та завзятий Макс Азрія зміг зайняти цілу нішу на ринку модної індустрії.

Вплив дружини засновника BCBGMAXAZRIA перетворив молоду лінію одягу на справжнього гіганта, провідного модного будинку Сполучених Штатів. У колекціях можна знайти:

  • сукні для урочистого вечора;
  • піджаки, пальта;
  • речі з деніму;
  • взуття для будь-якого сезону;
  • цілі серії сумок;
  • вироби зі шкіри невеликих розмірів.

2004 року будинок запустив невелику колекцію речей, призначених для чоловіків. У ній є й аксесуари, що дозволяє створити єдиний стильний образ будь-якого сезону.

BCBG Max Azria випускає кілька лінійок одягу: є дорогі речі, а є ті, які стоять більш демократично. До останніх належить BCBG Generation. Тут зібрано одяг для молоді, який любить свободу та комфорт.

Замовлення разом із OrderWorld

Ви вже збиралися оформити замовлення одягу з офіційного сайту BCBG Max Azria? Доставка в Україну може спричинити певні складнощі. Це і проблеми на митниці, і не підходящий за розміром товар, який потім доведеться повертати, та багато іншого. Підводні камені знайдуться завжди.

Щоб уникнути неприємностей не тільки з доставкою, а й оплатою - зверніться до OrderWorld. Сервіс гарантує якість одягу та взуття. Всі відправлення попередньо перевіряються на наших складських приміщеннях, тому ми можемо своєчасно повернути посилку відправнику з неповною комплектацією або кольором, що не відповідає замовленню.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся