Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Аукціон eBay. Що потрібно знати та як брати участь?

23 Сентября, 2016
Коментувати

Що таке eBay? Як брати участь у аукціоні eBay? І чому це так вигідно? На всі ці запитання ви знайдете відповідь у статті.

eBay - одна з найбільших інтернет-майданчиків світу для продажу та купівлі товарів. Це не магазин, а платформа, де зібрані десятки тисяч окремих продавців, що пропонують абсолютно різний товар.

На еБей існує три варіанти купівлі товару:

- покупка за фіксованою ціною (Buy it Now);

- найкраща пропозиція (Best Offer);

- Участь в аукціоні;

У даній статті ми розглянемо алгоритм участі в аукціоні eBay за допомогою Order World.

Що потрібно знати про «публічні торги»?

Участь у торгах дає покупцеві можливість купити товар за найменшою ринковою ціною, а в деяких випадках і навіть дешевшою.

Брати участь в аукціоні ebay може будь-хто. Ставки приймаються до останньої секунди аукціону і зазвичай більшість ставок відбувається саме до кінця аукціону. Це робиться для того, щоб не видавати велику зацікавленість у конкретному лоті і не піднімати ціну передчасно.
Відрізнити аукціон від товару з фіксованою ціною можна за написом "Place Bid" навпроти ціни

Як купувати на ebay за допомогою Order World та чому це вигідно?

Перш за все, вам необхідно визначитися з товаром, який ви хочете придбати. Тут є два варіанти: знайти його самостійно або звернутися до наших менеджерів, які допоможуть знайти потрібний лот у перевіреного продавця.

Після того, як ви знайшли потрібний товар, настав час визначатися з максимальною ставкою (максимальною ціною), яку ви готові заплатити.

Наша компанія використовує спеціальне програмне забезпечення, яке дозволяє робити ставки в останню секунду аукціону. Секрет у тому, що ставка робиться в межах максимальної суми, яку ви обрали, але не перевищує один долар попередньої ставки конкурента.Як це виглядає насправді?

Ви вибрали товар і визначилися, що максимально готові заплатити $100. В останні секунди робот сканує цей лот і бачить, що попередня ставка $78. Наша ставка буде на $1 більше – $79. Цей алгоритм дозволяє максимально економити при торгах.
У торгах на ebay є одне важливе правило: "Виграв лот, зобов'язаний його купити". У разі несплати лоту вам поставлять "Штраф" і заборонять брати участь в аукціонах надалі.


Саме тому, для участі в аукціонах за допомогою Order World – вам необхідно внести 50% від максимальної ставки як передоплату. Ця сума залишається на вашому балансі до кінця аукціону, як гарантія того, що ви не відмовитеся від виграного лота. У разі програшу вона буде повернута вам у повному розмірі.

Тепер ви максимально підготовлені до покупки товарів із максимальною вигодою. Беріть участь в аукціонах ebay та виграйте!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся