Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Armani Exchange – одяг, для якого не обов'язково бути мільйонером

19 Июля, 2016
Коментувати

Одягтися від Armani ще зовсім недавно могли собі дозволити тільки знаменитості світового рівня. Це було так бездоганно, так вишукано, але так дорого… Знаючи про це, ви могли тільки подумки приміряти на себе черговий витвір легендарного законодавця моди з подіуму, боячись навіть спитати про ціну. Згадайте, як вам було прикро. Але ось відбулося! Джорджо Армані сказав: «Модні речі потрібні для того, щоб їх носили», - і перед вами постала нова серія одягу Armani Exchange. Одягу, для виготовлення якого Маестро набрав у жменю однієї руки порцію стилю, другу ж наповнив доступністю і поклав на ваги. Чаші зрівнялися – і бренд став доступним кожному.

Тепер і ви можете одягнутися від Armani!

Зараз сміливо зайдіть на оригінальний сайт цієї лінійки одягу і подивіться на ціни. Тримайтеся міцніше, щоб не впасти зі стільця. Подивіться самі - це не підробка і не розіграш, все абсолютно серйозно. Тепер, ось із цього моменту ви можете купити Armani Exchange за такою ціною:

  • - сукні - від 100 $;
  • - светри та гольфи – від 60 $;
  • - Пальто та куртки – від 120 $;
  • - Майки та футболки – від 30$;
  • - Чоловічі сорочки та джемпери – від 40$.
І це – не межа! На сайті постійно надаються знижки. Тепер ви можете замовити Armani Exchange в Україну для одягу в офіс, дискотеку або ресторан. Звичайно, навіть ці розцінки щодо дороги, і тому для буденного вбрання такий одяг не підійде. А ось уявіть: ви прийшли на урочистість, корпоратив чи вечірку в елегантній, сексуальній сукні від Armani. При цьому зовсім необов'язково говорити іншим, скільки воно вам фактично обійшлося - досить згадати бренд, щоб викликати бурхливе захоплення.

Звичайно, можна купити за ці гроші ювелірну прикрасу. Але ж це банально, чи не так? Сережки та обручки є у всіх – а сукня від Armani буде тільки у вас! А якщо ще при цьому ви йтимете під руку з коханим, на сорочці якого нашитий відомий усім логотип, вас по праву вважатимуть іконою стилю. Адже це просто неможливо купити Armani Exchange і не втілювати собою розкіш і шик. Але як це зробити?

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся