Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Adidas з Америки

09 Июля, 2016
Коментувати

1352280461_1518

«Адідас» у США — один із найпопулярніших брендів спортивних товарів. Ось уже майже 100 років більшість спортсменів віддають перевагу саме цій марці. Складно повірити, але починалося все з пошиття тапочок із пошарпаної військової уніформи та шин. Однак молодий творець бренду Аді Дасслер мріяв про інше. Його життєвою метою було створення взуття для кращих результатів на тренуваннях змаганнях. І він перетворив мрію на реальність. Тепер про назву «Адідас із США» не чуло хіба що немовля.

На відміну від аналогічних компаній, які згодом почали випускати універсальні речі, Adidas вирішив не змінювати концепції. Кредо творців – тандем високих технологій та незмінної якості – допомагає багатьом спортсменам виграти найважливіші у житті змагання. Багато команд навіть використовують певний предмет під цим брендом як талісман. І він справді приносить удачу.

Асортимент

Інтернет-магазин «Адідас» в США має доброзичливий і зрозумілий інтерфейс. У відповідних розділах представлено продукцію для жінок, чоловіків та дітей. А категорію Sports наповнено товарами, спеціально розробленими для конкретних спортсменів: футболістів, бігунів, баскетболістів тощо.

На сайті ви знайдете таку продукцію:

  • кросівки з технологічною підошвою для кращих результатів у бігу;
  • взуття у стилі «американський тато»;
  • спортивний одяг та бюстгальтери для підтримки грудей на інтенсивних тренуваннях тощо.

Широкий діапазон цін дозволяє зробити вибір кожному, хто мріє потішити себе брендовою продукцією. При цьому замовити «Адідас» з Америки набагато дешевше, ніж купувати у Європі. Тільки що робити з доставкою?

Вірний помічник OrderWold

Поки Adidas з Америки дійде до України, і посидіти можна від очікування. Чи мало що може статися на такій грандіозній відстані? Ви можете придбати спокій, співпрацюючи з компанією OrderWold. Це сервіс розумних покупок, за допомогою якого ви легко отримаєте заповітне замовлення в цілості та безпеці. Що ми робимо:

  • перевіряємо на місці відповідність дійсності бажаному (у нас є свої представництва в Америці);
  • організуємо оперативну доставку власними силами, значно знижуючи її вартість;
  • контролюємо збереження замовлення протягом усього процесу транспортування;
  • оформляємо постачання на митниці;
  • доставляємо замовлення за вказаною адресою.

І все це – за 10% від вартості замовлення! Співпрацювати з OrderWold вигідно!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся