Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

10 найграндіозніших розпродажів у США

18 Мая, 2017
Коментувати

ТОП-10 розпродажів в інтернет-магазинах США

Улюблений час для поціновувачів гарного шопінгу – грандіозні розпродажі. Декілька разів на рік магазини влаштовують Sale, на якому можна купити брендову річ за мінімальною ціною: знижки сягають 90% від початкової вартості. Розпродажі — відмінний спосіб наповнити свій гардероб недорогими, актуальними обновками, кілька кліків миші — без поїздок, черг і метушні.

Команда OrderWorld зібрала для вас ТОП-10 розпродажів у американських магазинах. Будьте в тренді та заощаджуйте разом з нами.

Розпродажі в інтернет-магазинах США:

  • Чорна п'ятниця (остання п'ятниця листопада). Цей день – найпопулярніший у році. Практично весь асортимент офлайн-магазинів підпадає під розпродаж, і головне в Чорну п'ятницю — встигнути вчасно забрати річ.
  • Кібер-понеділок. Аналог Чорної п'ятниці в інтернет-магазинах. Знижки такі ж, як і на два дні раніше.
  • Католицьке Різдво (25 грудня). Напередодні Різдва найнижчі ціни, адже всі поспішають порадувати близьких чудовими подарунками.
  • День Святого Валентина (14 лютого). Приблизно за 2-3 тижні до свята магазини починають організовувати акції та розпродажі. Це найкращий час для придбання парфумерії, ювелірних виробів, сувенірної продукції. Подбайте про свою другу половинку: замовте подарунок завчасно. Ми привеземо його вчасно та заощадимо ваші гроші.
  • День матері (друга неділя травня). Цього дня розпродаються товари для жінок: одяг, взуття, косметика та парфумерія, засоби догляду за тілом, аксесуари — капелюхи, шарфи, сумочки, ремені та багато іншого. Знижки починають діяти за тиждень до свята.
  • День батька (третя неділя червня). Цього дня проводиться розпродаж, аналогічний до Дня матері. Всі товари для чоловіків зі знижками: одяг, взуття, аксесуари — ремені, гаманці, сумки. Знижки починають діяти за тиждень до свята.
  • День незалежності США (4 липня). Це — особливе свято для американців, і цього дня проводиться найбільший розпродаж літа. Знижки є як в офлайнових, так і онлайнових магазинах.
  • День Колумба (2-й понеділок жовтня). Розпродаж проводиться напередодні Чорної п'ятниці. У цей період розміри знижок сягають 70% від початкової вартості товару. Асортимент товару в цей період навіть кращий, ніж у Чорну п'ятницю.
  • Хелловін (31 жовтня). Розпродаються карнавальні костюми, декорації для дому та вечірок, сувенірна продукція та атрибутика. Також знижки поширюються на товари молоді. Розпродажі розпочинаються за 1-2 тижні до свята.
  • День подяки (4-й четвер жовтня). Це найголовніше сімейне свято для американців. Знижки починаються цього дня, і далі лише збільшуються до Різдва. Стартують розпродаж з -10% на всі товари.
Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся