Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Toysrus: якісні іграшки зі США

29 Июля, 2016
Коментувати

Ринок сучасних дитячих іграшок – це величезна кількість позицій для будь-якого віку. Серед них кожна дитина може підібрати для себе бажане, і найчастіше це дорогі товари. Завдяки таким компаніям, як OrderWorld, батьки можуть замовити ляльку, літак або машинку на сайті toysrus.com. Це найбільший магазин іграшок для дітей у США.

Оформляючи замовлення на сайті, можна не сумніватися у:

  • оригінальності;
  • якості;
  • безпеки товарів.

Усі американські іграшки проходять суворий контроль з виробництва. Вони мають сертифікати якості. У процесі виготовлення використовуються нетоксичні матеріали та фарби. У Toysrus іграшки для малюків не мають дрібних деталей, які можна проковтнути. Навіть якщо вони ламаються, поранитись частинами практично неможливо. Технології виготовлення виключають таке.

Магазин Toysrus – це чудова можливість заощадити. Навіть з урахуванням доставки в Україну зі США, товари в каталозі обійдуться вам набагато дешевше за покупку іграшок в роздрібних мережах.

Орієнтуємось на сайті

Ліворуч на toysrus.com розташовується фільтр за категоріями товарів. Він дозволить легко зорієнтуватися серед багатьох позицій і вибрати потрібну іграшку. Сортувати товари можна за такими критеріями:

  1. Boys' Toys. Розділ присвячений відеоіграм, велосипедам, наборам для будівництва, електроніці, іграм розвиваючого характеру, пазлам, головоломкам, гаджетам.
  2. Girls' Toys. My Little Pony, Monster High, Disney Princess, Barbie – магазин іграшок Toysrus вмістив на сторінках каталогу лише найкраще. Купити з доставкою м'яку іграшку або відео-гру, транспорт, ляльок або пупсів, придбати комплект для ігор, кухню або салон краси, дитячий посуд – все це пропонує магазин Toysrus.
  3. Age – віковий поділ категорій дозволяє купити товари для дітей з перших днів народження і до 12 місяців, від року і до 2-х, від 5 до 7 років, з 8 до 11, з 12 -і до 14-ї, Big Kids.
  4. Clearance – іграшки, на які діють знижки та спеціальні пропозиції.

У Toysrus іграшки регулярно продаються за зниженими цінами. Також діють знижки на доставку.

Типи

Окрім поділу за категоріями, усі позиції на сайті також групуються за типами. Це можуть бути:

  • Action Figures & Hero Play – підбір іграшок за відомими героями та персонажами;
  • Video Games - відео-ігри і т.д.;
  • Arts & Crafts, Learning Toys – набори для малювання, навчальні іграшки, книги для дітей;
  • Baby & Toddler Toys - іграшки для малюків з першого дня життя;
  • Bikes, Scooters & Ride-Ons – категорія велосипедів, самокатів, скутерів, машинок тощо;
  • Vehicles, Trains, RC Cars - машинки, вертольоти на радіокеруванні, залізниці, треки та багато іншого;
  • Building Blocks, LEGO Toys – сортування за будівельними наборами та конструкторами;
  • Cooking for Kids, Playfood – конструктори-кухні, формочки для випічки, набори для створення кольорової солодкої вати та багато іншого;
  • Preschool Toys – ігри для дітей дошкільного віку;
  • Dolls, Dress Up, Toy Pets – тут можна купити ляльок та пупсів, м'які іграшки;
  • Electronics, Movies, Music – приставки, гаджети, іграшки на радіокеруванні, годинники, телефони, рації та багато іншого;
  • Games, Boutique Toys – категорія розвиваючих ігор та головоломок;
  • Outdoor Play - те, з чим можна грати на відкритому повітрі: замки, гірки, батути, пісочниці, гойдалки, ігрові центри і т.д.

Щоб оформити замовлення на сайті, потрібна реєстрація. Потрібно внесення персональних даних з адресою доставки. Оплата товарів здійснюється за допомогою міжнародної платіжної картки.

Основна складність роботи з toysrus.com – доставка лише територією США. Компанія OrderWorld допоможе вирішити цю проблему. Сервіс бере на себе зобов'язання щодо митного оформлення посилки, доставки по Україні.

З OrderWorld більше не потрібно витрачати надхмарні суми на покупку іграшок. Не відмовляйте дитині, подаруйте їй радість!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся