Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Товари для дому зі США

29 Июля, 2016
Коментувати

Багато українців примхливі щодо дизайну інтер'єру власного житла. І тому дуже засмучуються, якщо помічають у гостях у знайомих таку саму декоративну деталь. Щоб такого не трапилося з вами, пропонуємо варіант, за допомогою якого ваш будинок точно стане індивідуальним. Просто віддайте перевагу американським інтернет-магазинам вітчизняним салонам, перегляньте асортимент і вибирайте дійсно унікальні товари для дому зі США.

А ось в Україні можна купити чудові маркізи для вашого будинку! На веб-сайті фірми "Арімком-Україна" можете вибрати собі до смаку будь-які маркізи!

Overstock.com

Стильні речі, які виглядають розкішно та дорого – те, що потрібно! Тут ви знайдете цікаві картини, оригінальні світильники, приголомшливі панно та багато іншого.

Macys.com

Тут постійно відбуваються масштабні розпродажі. Заглядайте періодично - можливо, вам попадеться справді шедевральна річ за безцінь. А ще тут порівняно недорого можна купити постільну білизну, набір для ванної кімнати та інші інтер'єрні елементи.

DressMyHome

Мила фурнітура, симпатичні фоторамки, дошки-нагадувачки та інші «приємності» для вашого будинку на одному сайті.

Etsy.com

Любите вінтаж та хендмейд? Тоді цей веб-сайт для вас! Тут найвигадливіші та фантазійні товари для дому з Америки та інших країн. Просто уявіть, яким казковим стане ваш будинок, обставлений такими чарівними штучками.

ReUselt

Тут можна замовити дрібні, але необхідні у побуті речі, виконані з вторинної сировини. Пляшечки, термопакети, сумки та контейнери – все виконано виключно з екологічно чистих матеріалів, з любов'ю до природи.

Antropologie

Якщо у вас є неординарна, тільки відремонтована ванна кімната, то саме час прикупити до неї не менш оригінальні аксесуари. На сайті представлені цікаві фіранки, оригінальні скриньки із золотого дерева та інші дорогі серцю дрібниці.

Як купити?

Асортимент кожного сайту настільки милий та затишний, що хочеться взяти та замовити прямо зараз! Але стоп, не так просто. Майже жоден інтернет-магазин із перелічених вище не здійснює пряму доставку товару в Україну. Для того, щоб допомогти вам отримати заповітні дрібниці, компанія OrderWorld пропонує послуги посередника. Просто скиньте нам на сайт посилання на позиції, що зацікавили, а ми:

  • перевіримо наявність та відповідність товару вашим вимогам в Америці;
  • сплатимо замовлення банківською карткою США;
  • організуємо дешеву, швидку та акуратну доставку;
  • розберемося з митницею;
  • доставимо за вказаною адресою.

Жодних проблем - все просто! Якщо раптом виникає потреба у поверненні, ми і його організуємо. Всього 10% від суми замовлення, і ви робите покупки по США так само комфортно, як і в найближчому магазині!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся