Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

ТОП-6 дитячих інтернет-магазинів США

29 Июля, 2016
Коментувати

Українські мами розгублені — дитячий одяг подорожчав у 2—3 рази. «Всьому провина курс долара», - зітхають вони і намагаються відкопати більш-менш дешеві речі серед вітчизняних виробників, жертвуючи якістю на користь економії. І ніби все має бути логічно – українські фабрики не залежать від курсу валют, але…

Скільки коштує вітчизняна зимова курточка? 1,5—2 тисячі гривень — ось ціна порівняно прийнятної якості. Джинси? 400-500 гривень. Чоботи? Від 800 грн. Звичайно, можна купити дешевше, але такий одяг прослужить максимум місяць за умови, що ваш малюк не знає, що таке калюжі, дерева та безтурботна біганина.

"Ех, навіть уявляти не хочеться, скільки коштує закордонне", - зітхають мами. А давайте не зітхатимемо. Давайте уявимо.

Ціни на американські речі

Спочатку відвідаємо відомі інтернет-магазини дитячого одягу США. І що ми там побачимо:

  • зимова куртка - від $30-40 (від 700 грн.);
  • зимовий комбінезон – від $18 (від 400 грн.), ціна вітчизняних звичайних джинсів;
  • штани – від $8 (від 180 грн.);
  • чобітки - від $15 (від 450 грн.).

Ну як? І при цьому як і справжність продукції сумніватися не доводиться — кожен інтернет-магазин дитячого одягу зі США, що поважає себе, випускає речі кращого пошиття і матеріалів. Просто прочитайте відгуки в інтернеті. Та ви й, напевно, самі все знаєте. Давайте просто ознайомимося із найкращими дитячими американськими інтернет-магазинами.

  1. Carters.com. На сайті можна купити речі, взуття, іграшки та інші товари для дітей віком до 7 років. Тут же представлена продукція іншої американської компанії - OshKoshB'gosh.
  2. Gymboree.com. Одяг для дітей до 12 років - недорогий і різноманітний. Чинна вигідна система накопичення бонусів, завдяки якій ви зможете отримувати знижки до 50%.
  3. Crazy8.com - яскравий, соковитий дитячий одяг за дуже низькими цінами.
  4. GAP.com – тут одягаються всією родиною! На сайті представлені такі відомі бренди, як OldNavy, Pipperlime тощо. Окрім одягу, тут можна замовити іграшки та додаткову продукцію для дітей.
  5. Сhildrensplace.com – лідер із виготовлення товарів для дітей. Індивідуальний стиль у поєднанні з доступною ціною приніс магазину світову популярність.
  6. Disneystore.com - тут можна придбати не тільки речі, а й іграшки, які немов тільки вийшли з улюблених казок.

Одяг: якісний, яскравий і дешевий. Але є один важливий момент. Багато американських інтернет-магазинів дитячого одягу не здійснюють доставку в Україну. А якщо й здійснюють, то вартість такої доставки буде дуже високою.

Є вихід!

Компанія OrderWorld пропонує вам допомогу. Від нас оплата, упаковка, доставка, митне оформлення, повна відповідальність. Від вас – 10% від вартості замовлення.

Просто надішліть нам посилання на позиції, які бажаєте замовити. Ми оперативно, акуратно та професійно все оформимо. Якщо потрібно, допоможемо із вибором на іноземному сайті, підберемо оптимальний розмір.

Досить витрачати всю зарплату на дитячий одяг! Купуйте в Америці - заощаджуйте без шкоди якості!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся