Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Свобода, якість, доступність. Відкрийте Америку разом із OrderWorld

29 Июля, 2016
Коментувати

front pic1 Знаєте, як вмить обрушитися з небес на землю? Зайдіть на провідні американські сайти з продажу одягу - 6PM, Carters, Zappos, Amazon. Увійдіть у смак бездоганної якості. Оцініть вишуканість стилю. Перейняться відчуттям свободи вибору. Співвіднесіть бездоганність із ціною. Уявіть, як ви приміряєте престижні, добротні речі. Уявили? А тепер – закривайте всі вкладки, одягайтеся та виходьте на довколишній речовий ринок. Контраст, шок, роздуми гарантовані. Так-так, переважна більшість українців носить саме ці, пошиті нашвидкуруч речі без натяку на вишукування. Шановні співвітчизники – невже ми гірші за американців?

Купити в США одяг – чи так нереально та дорого?

Знаєте, що нам заважає жити краще? Стереотипи! Саме вони не дають нам замовити в США будь-що. Команда OrderWorld прагне розвіяти всі легенди, що досі витають над американськими покупками:

  • - Купити у США – дорого. Ще раз зайдіть на американські сайти та порівняйте їх розцінки з розцінками бутиків, які представляють ту саму продукцію у вашому місті. Ціна – у 2-3 рази менша. Ефект – той самий;
  • - Для того, щоб зробити покупку, необхідно знати англійську. Наші співробітники із задоволенням допоможуть вам підібрати відповідний варіант, розмір та забарвлення. Ми самі зв'яжемося з американськими постачальниками та повідомимо про замовлення;
  • – Замовити у США продукцію проблематично, оскільки більшість магазинів не приймають оплати з українських банківських карток. Сервіс OrderWorld вирішує цю проблему! При цьому вам не потрібно оплачувати будь-які комісії. Усі розрахунки проводяться за курсом ПриватБанку;
  • - Для того, щоб купити в США продукцію, потрібно мати справу з митницею. Справді, потрібне. Але всі турботи з супроводу та оформлення беремо на себе ми;
  • - Доставка із США може не дійти. Сервіс OrderWorld бере на себе повну відповідальність за постачання товару у повній безпеці.

dostavka-iz-ameriky Отже, всі проблеми вирішено, крім однієї. Більшість американських компаній просто не постачає одяг, побутову техніку чи господарські товари в Україну. У такому разі, у вас є два варіанти вирішення ситуації:

  • - просити знайомих із Америки (якщо такі є) замовити товар, оплачувати дорогу міжнародну доставку;
  • - Скористайтеся послугами OrderWorld – і насолоджуватись покупками без проблем.

Тільки уявіть. Вам не потрібно губитися в здогадах, що означає те чи інше слово на сайті, перекладене російською мовою онлайн перекладачем. Ви не будете мучитися місяць від тяжкого очікування: дійде чи не дійде? Ви не повинні надавати митні декларації, інвойси та банківські виписки. Суцільне задоволення від покупок добротного товару та впевненість у завтрашньому дні – ось що пропонує сервіс розумних покупок OrderWorld лише за 10% від суми замовлення.

Впевненість вибору. Бездоганна якість. Нове світло

І досі все більше українців відкривають для себе світ американського шопінгу так само, як 0 Колись Колумб відкрив Нове Світло. Асортимент товарів та раптова доступність вводить у раж. Влаштовуйтесь зручніше та відкривайте для себе світ за світом, сайт за сайтом:

  • - 6PM . Стокові речі брендових колекцій зі знижками 70-90%;
  • - Ebay . Інтернет-аукціон. Якісні речі із приємним бонусом – азартом виграшу;
  • - Amazon . Тут можна придбати все. Тобто взагалі все;
  • - Victorias Secret . Багатий вибір воістину ангельської спідньої білизни;
  • - Carters . Дитячий одяг, якому немає рівних;
  • - Zappos . Те, у що одягається щастя – позитивний дизайнерський одяг та взуття;
  • - Crossfit (Reebok). Спортивний бренд, який не потребує представлення;
  • - Ralph Lauren . Одяг, гідний королівського суспільства.
Звикайте - з цих пір ви можете одягатися в шати, створені за помахом рук американських кутюр'є - і при цьому не переплачувати. Тепер для того, щоб замовити зі США, вам достатньо перекласти зі своєї банківської картки:
  • - Вартість замовлення;
  • - 10% вартості замовлення;
  • - Гроші на оплату доставки (1$/100 гр. – авіадоставка, 0,45$/100 гр. – доставка морським транспортом).
Тепер можна ще раз згадати, скільки коштують ті ж речі в бутіках рідного міста, щоб остаточно переконатися: вигода є! Варто лише трохи почекати – і дороге замовлення постукає до вас у двері. Адже очікування нового придбання приносить ще більше задоволення від покупки, чи не так?

Ви вже знайшли цікаву, приголомшливу річ на американському сайті? Дозвольте нам купити в США її для вас. Прямо зараз відправте нам посилання на річ, що вже стала улюбленою. Отримуйте від життя всі разом із OrderWorld!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся