Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Стати ангелом спокуси разом з Victoria's Secret

29 Июля, 2016
Коментувати

Як за пару кліків зробити так, щоби тобі позаздрили всі подруги? Що поєднує мрії 16-річної романтичної школярки та зрілої, незалежної бізнес-леді? Чиїм ім'ям ось уже 30 років зветься всюдисуща сексуальність? Б'ємося об заклад - у вашій голові вже сформована відповідь. Victoria's Secret – секрет королівського спокуси, який здатні розкрити лише жінки, які хоч раз побували в обережних обіймах найвідомішої у світі білизни.

Victoria's Secret. Сексуальність скрізь, завжди!

Нарешті минули ті часи, коли жінки з жахом уявляли собі похід у магазин за білизною. Бідний вибір із ні краплі не примітних комплектів, насмішкуваті погляди з-під піднятого брови. Питання про наявність сексуальної білизни змушували відчути себе людиною, якою опанував нездоровий, порочний фетиш. Прихід у цей світ бренду Victoria's Secret перевернув поняття про спідню білизну з ніг на голову! Адже що може бути ще спокусливішим, ніж жіночий одяг, придуманий чоловіком? Справді, тільки той, хто роздягає жінку, знає, як саме її треба одягнути. Рой Реймонд – ось той, хто подарував вам можливість купити Victoria Secret.

На сьогоднішній день бренд незмінно асоціюється з найсексуальнішою у світі спідньою білизною. Якщо у вас вже була можливість оцінити найзнаменитіший товар компанії – тільки уявіть тоді, наскільки вишуканий аромат парфуму, як елегантний одяг, який можна купити Victoria's Secret в Україні. Піддавшись доступної розкоші одного разу, ви більше ніколи не зможете утриматися!

victoriaa 1

Що можна замовити від Victoria Secret в Україні?

Перед тим, як визначитися, що саме можна замовити від горезвісного бренду, потрібно зрозуміти, де саме переглянути продукцію. Наша відповідь: лише оригінальний американський сайт! Ви, звичайно, можете відвідати російськомовні інтернет-магазини, проте цінові накрутки в подібних закладах залишаються бажати кращого. У середньому, націнки на початкову вартість одного комплекту становлять близько 100$! Тому краще замовити Victoria's Secret в Україні безпосередньо від виробника, з упевненістю, що вам прийде гарантовано оригінальний товар. А ми, у свою чергу, допоможемо вам розібратися в англомовних розділах.

Victoria's Secret на сайті представлена такими позиціями:

  • - Bras -бюстгальтери;
  • - Panties - трусики;
  • - Sleep – одяг для сну;
  • - Beauty – косметика;
  • - Swim – купальники;
  • - Sport – спортивні костюми;
  • - Clothing – повсякденний одяг;
  • - Sale – розпродаж.
Якщо ви скористаєтеся нашим сервісом розумних покупок Orderworld, то вам не доведеться гадати, що робити далі. Просто оберіть для себе своє індивідуальне спокуса на сторінках брендового сайту, скопіюйте посилання в поле нашого сервісу. Усі інші турботи ми візьмемо на себе!
Victorias-Secret-Pink-Bling-it-on

Чому вам потрібний сервіс Orderworld?

Здавалося б, у нашому світі інтенсивної торгівлі вже не може уявляти якоїсь проблеми купити хоч драконяче яйце, хоч зустріч зі своїм кумиром. Тому ви зараз можете здивовано підняти бровою: «Та що я, і так собі американські трусики не можу замовити?». Можете. За подвійною ціною у посередників. Вибираючи зі скудного асортименту у вуличному магазині. Можливо – підробку. Але не з оригінального сайту. Доставка Victoria's Secret до України не здійснюється. Оплата з української картки неможлива. Зв'язатися з адміністрацією американського сайту також досить проблематично.

Але вихід, на щастя, є! Ми вважаємо, що українські дівчата, як ніхто інший, заслуговують на найсексуальнішу спідню білизну. І тому обслуговування розумних покупок Orderworld - може замовити вам все що завгодно! І ось чому:

  • - Ми маємо свої представництва по всій Америці. Ми безпосередньо зв'яжемося зі співробітниками Victoria's Secret;
  • – У нас є американські рахунки. Ми самі переказаємо ваші гроші;
  • - ми підберемо для вас вигідні пропозиції;
  • - Ми знайдемо для вас саме той комплект, який сподобався вам, а не виберемо з того, що є (як це роблять багато несумлінних посередників);
  • - Ми гарантуємо, що спідня білизна буде саме вашого розміру;
  • - У нас є працівники, які професійно запакують ваше замовлення Victoria's Secret в Україну та відправлять його за адресою;
  • - Ми самі залагодимо всі митні турботи, надамо інвойси та заповнимо митні декларації.
Разом з нами вам не потрібно робити цього всього. Ви вибираєте, показуєте нам бажаний товар – і вже за 2-4 тижні він буде ваш. Тільки уявіть, як захопить у вас дух побачивши власне дзеркальне відображення, де тільки ви - і знаменитий, хвилюючий бренд Victoria's Secret. Всього за 10% від вартості замовлення ви зможете стати ангелом спокуси і пороку.

Прямо зараз замовте той, найкращий комплект нижньої білизни, на який ви щойно мрійливо дивилися на сайті. Сервіс Orderworld: наші клієнтки не переймаються, а хвилюють!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся