Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Сноуборд та лижі в інтернет-магазині США

29 Июля, 2016
Коментувати

Любителів зимових видів спорту було багато завжди. Особливо популярним останнім часом стає катання на сноуборді. Не останню роль тут відіграли чемпіонати, на яких віртуози показують приголомшливу майстерність, роблячи неможливі трюки. Якщо ви теж хочете долучитися до культури, що росте з кожним днем — оформіть замовлення на сноуборд в інтернет-магазині США. Економія від покупки стане приємним сюрпризом!

Одна сторінка з усім необхідним

Перш ніж порадувати себе в зимовий час і відправитися випробовувати схили, необхідно придбати сноуборд або купити лижі. В інтернет-магазині США їхній вибір просто величезний завдяки кліматичним особливостям країни. Крім того, тут можна замовити і необхідний одяг та аксесуари. Вони зроблять прогулянки в зимовий час максимально комфортними - попередять переохолодження та обмороження, допоможуть залишитись сухим, навіть якщо вас з голови до ніг засипле снігом.

Щоб купити сноуборд з Америки, як і одяг з аксесуарами, не потрібно викладати такі нечувані суми, які за них вимагають роздрібні мережі в нашій країні. А що найприємніше – це якість. Воно справді відмінне. Одяг, взуття, спортивний інвентар, аксесуари - все це прослужить вам не один сезон!

Тішить і асортимент товарів, представлений на сторінках торгових майданчиків із США. Це брендові речі, які вибирають спортсмени як для тренувань, так і для участі у спортивних змаганнях.

Купуйте у найкращих

Лижі з Америки, як і інші товари, вигідно замовляти у наступних інтернет-магазинах:

  • dogfunk.com — один із найпопулярніших торгових майданчиків, який пропонує величезну кількість товарів для зимових видів спорту;
  • sierratradingpost.com - це брендовий спортивний одяг, взуття та інші товари для всієї родини, які радують доступною ціною та чудовою якістю;
  • backcountry.com - розповсюджує аксесуари для гірськолижних прогулянок, туризму;
  • campsaver.com - на сайті розміщено безліч позицій, які поповнять жіночий, чоловічий, дитячий спортивний гардероб.

Замовити сноуборд в інтернет магазині США можна на сторінках сайту finishline.com, аукціоні eBay.com, Amazon.com.

Вибираючи, якій фірмі віддати перевагу, зупиніть свій вибір на речах, технологія виготовлення яких зветься Gore-tex. Вона передбачає використання мембранної тканини, відмінно відштовхує воду, має хороші терморегулюючі властивості. Зверніть увагу на Burton, Volcom, Quicksilver. Їхня покупка в інтернет-магазинах США обійдеться дешевше в кілька разів.

Що ж до спортивного інструментарію, то тут першість симпатій споживачів належить компанії Burton. Для його покупки не потрібно докладати жодних зусиль – товари бренду є в каталогах будь-якого інтернет-магазину. Досить популярні сноуборди виробників DCShoes, RideSnowboards, APO, YES. Snowboards, NITRO, HighSociety.

Тонкощі покупки

Купити в інтернет-магазині США просто для всіх, хто має міжнародні банківські платіжні картки, які підходять для цього. Також необхідно звертати увагу на повідомлення, які розміщені на головній сторінці торгового майданчика. Там можуть бути дані про розпродажі та інші акційні пропозиції.

Слід зазначити, що для українців можуть існувати певні складнощі з доставкою товарів із США. Деякі торгові майданчики не надають таких послуг. У такому разі буде зайвим звернутися до сервісів, які спрощують роботу із зарубіжними інтернет-магазинами. Саме такі послуги надає OrderWorld. Компанія візьме на себе зобов'язання щодо оформлення покупок, організує доставку, вирішить питання з митним оформленням.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся