Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

SkinStore - косметика та парфумерія зі США

29 Июля, 2016
Коментувати

Ну, яка дівчина не хоче виглядати привабливо? Відповідь на запитання очевидна – таких немає. Щоб досягти своєї мети, прекрасна половина людства витрачає величезні суми на покупку якісних косметичних засобів. Ви теж так робите? Досить! Сьогодні можна оформити покупку в SkinStore і не переплачувати три дороги за те, що куплено зі знижкою в 50% на офіційному сайті.

SkinStore: замовити – просто, купити – дешево

У магазині можна знайти косметику не лише для прекрасної половини людства, а й для чоловіків. Усі компоненти, що використовуються на виробництві засобів, – виключно натуральні. Магазин почав радувати покупців у далекому 1997 році, і з того часу на сайті діють регулярні акції, знижки та інші приємні бонуси.

SkinStore – це понад 3 тис. брендів та 9 тис. товарів, доставка яких доступна у будь-якому куточку планети. У каталозі можна знайти пропозиції від світових виробників, таких як Calvin Klein та Olay, Avene або Caudalie Paris, Illuminare Cosmetics та Glam Glow, зі знижкою до 50%. На SkinStore замовити можна все, що завгодно. Це:

  • аксесуари для нанесення макіяжу;
  • манікюрне приладдя;
  • косметика для обличчя, волосся, що доглядає;
  • парфумерія відомих брендів;
  • декоративна косметика;
  • мазі із лікувальним ефектом;
  • сонцезахисна косметика.

Купити кошти можна окремо чи подарункових наборах. Є безкоштовні пробники. Сайт дозволяє підібрати продукцію за типом шкіри, область використання засобів, існуючу проблему, яку необхідно усунути.

На SkinStore можна придбати багато засобів, які містять у складі екстракти трав, вітаміни. Вони сприяють усуненню набряків та темних кіл під очима, допомагають покращити та вирівняти колір обличчя, освітлити пігментні плями, зменшити запалення, усунути жирність чи сухість.

Одна з розробок компанії - прилад Clarisonic Mia 2. Цей препарат збільшує ефективність масок, мазей, лікувальної косметики, що використовуються, в 6 разів. За допомогою мікро масажу, що проводиться, можна усунути зморшки, очистити пори, прибрати лущення.

Умови замовлення

Щоб замовити будь-який товар, що цікавить на сайті, не потрібно багато часу. Потрібні лише знання англійської мови, міжнародна платіжна картка та трохи терпіння. Якщо ви хочете максимально спростити отримання бажаного косметичного, лікувального засобу або спеціального обладнання, зверніться до компанії OrderWorld.

Ми працюємо як посередник з багатьма європейськими та американськими магазинами. У компанії працюють складські приміщення на території США та Європи, які спрощують процес покупки. Ви можете замовити потрібний товар не тільки з сайту SkinStore, але й інших інтернет-магазинів. Ми зберемо це все в одному місці, і ви заплатите за доставку лише 1 раз – транспортування до складу, розташованого в країні покупки, безкоштовне.

Компанія OrderWorld працює з мінімальною націнкою – лише 10% від вартості товару. Окрім перевезення, ми беремо на себе зобов'язання щодо оформлення митної документації. Менеджери магазину допоможуть вам підібрати товар та надійного продавця, оформити замовлення на таких інтернет-аукціонах, як eBay, Amazon та інші. Ми займаємось поверненнями, якщо вам прийшов не той товар, який ви купували.

Забрати свою покупку ви можете в офісі компанії або отримати її прямо в руки кур'єром. Що найприємніше, OrderWorld не обмежує обсяги замовлень. 100 г або 10 кг - ви маєте право оформити покупку з будь-якою вагою.

OrderWorld – ваш помічник у доставці товарів до України з будь-якої точки планети!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся