Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Посередник eBay Україна

19 Августа, 2016
Коментувати

Посередник з аукціону Ebay в Україні

Сервіс OrderWorld – це посередник в Англії, Німеччині, США та інших країнах при покупках в іноземних інтернет-магазинах. Пряме замовлення товарів з-за кордону пов'язане з багатьма складнощами: необхідністю знання англійської мови, неможливістю оплати українською картою, митною тяганиною. Є два варіанта:

  • оформлення покупки через знайомих, які проживають у країні, на території якої знаходиться інтернет-магазин, що цікавить. Митні перипетії та великі витрати на доставку;
  • комфортне очікування доставки за допомогою послуги OrderWorld.

Посередник для купівлі та доставки товарів з Англії, США та інших країн – це дуже вигідно. Тому що всього за 10% ми беремо всю відповідальність за виконання послуги від консультації до доставки за вказаною адресою, гарантуючи повне збереження товару.

Де вигідніше?

Хоча для безпосередніх покупок товарів на іноземних сайтах немає відповідних умов, українці все одно прагнуть замовити речі за кордоном. Причини прості:

  • якість. Ми не маємо таких речей, які вам може доставити посередник Ebay;
  • вибір. У рідкісних брендових бутіках на наших вулицях представлені лише залишки розкоші за завищеною ціною;
  • економія. Минаючи низку перекупників, ви отримуєте товар за цінами виробника, оплачуючи лише доставку та 10% за наші послуги.

У вуличних чи вітчизняних інтернет-магазинах ви платите не лише за річ, а й ви оплачуєте зарплату цілої черги посередників. У випадку з сервісом OrderWorld посередник для покупок у США та Європі – лише один. Тільки 10% від загальної суми – і ви отримуєте якісні та недорогі імпортні товари, у справжності яких сумніватися не доводиться. Особливо сервіс затребуваний як посередник Ebay та Amazon – гігантських західних торгових майданчиків, якими користується кожен американець. Але, на жаль, Україна не входить до числа держав, для яких доставка здійснюється безпосередньо від постачальника.

Наші послуги

Посередник для покупки у США та Європі OrderWorld – це ваш вірний помічник у покупках імпортних товарів. У послуги входить:

  • допомога у користуванні іноземним сайтом, підборі речей;
  • мінімальна вартість доставки за рахунок власних складів та логістики. Доставка по Україні – безкоштовно;
  • банківські рахунки у Європі та США – швидка оплата без курсової різниці, комісій та втрат на конвертації;
  • професійне пакування для дбайливого збереження вантажу;
  • митне оформлення;
  • відповідальність за доставку;
  • гарантія заміни та повернення у разі потреби.

Як бачите, посередник для покупки у США – це зручно, швидко та вигідно. Ви можете змінювати вартість доставки, вибираючи потрібний вид транспорту.

Вам більше не потрібно болісно намагатися зрозуміти, чого хочуть від вас на тому чи іншому зарубіжному сайті. Тепер, щоб замовити річ, що вам сподобалася, вам достатньо надати нам посилання на неї. Решту зроблять фахівці сервісу.

Вам потрібний посередник покупок в Німеччині, Англії, США? Просто покажіть нам ці шикарні та недорогі речі. Ми можемо замовити їх за вас.

OrderWorld - ми розуміємося на покупках.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся