Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Philipp Plein: за межею реальності

29 Июля, 2016
Коментувати

Американських та європейських модників складно здивувати. Західний ринок перенасичений брендами, речами на будь-який смак та гаманець. Те, що для нашої людини може здатися нереально стильним, вийшло з моди дві колекції тому. У всьому різноманітті одягу, взуття та аксесуарів чітко простежується якийсь зв'язок. Навіть найепатажніші бренди з часом перестають дивувати. На всьому цьому терені модного божевілля дійсно виділяються лише одиниці.

philipp-plein-switzerland-brands Однією з гучних новинок, які відразу ж підкорили серця молоді, стала марка Philipp Plein. Маленька фірма, що виникла в 2004 році, буквально вирвала свій сегмент ринку у «бувалих» Модних Будинків. Купити одяг від Philipp Plein може дозволити собі далеко не кожен. Але в цьому і полягає її основна цінність!

Від диванів до стильних тренчкотів

Складно повірити, але спочатку марка Philipp Plein розпочала діяльність як виробник меблів для домашніх вихованців. Згодом засновник однойменного бренду зрозумів, що основне його покликання – це далеко не збирання корпусу чи пошук оригінальної тканини для перетяжки. Так і почалося сходження Філіпа Плейна до вершин модного Олімпу. Тепер його обожнюють на сторінках Vogue і оспівують у всіх глянцевих виданнях світу.

Життя як провокація

"Я живу провокаціями" - так каже Philipp Plein. Подивившись один раз на його шедеври, з цим важко не погодитись. Його одяг – це навіть не стиль життя, це його сенс. Кожна нова колекція – візуальний шок. Настільки яскравих, неординарних та модних речей не знайдеться у всій Америці та Європі. Не дивно, що модники всього світу готові голодувати тижнями, щоб дозволити замовити одяг Philipp Plein.

Модельєр сміливо поєднує класику, гламур, рок і навіть готику. Светри з черепами та чоботи зі стразами – візитна картка, не впізнати яку просто неможливо. Мереживо, хутро, шкіра, шовк, денім - все це тісно переплітається в речах бренду і стає справжньою спокусою для молоді.

Це речі для сміливих, впевнених у собі, сильних духом. Можливо, навіть для обраних, таких, як ВИ!

Обережно, це брехня!

antonenko1 У всі часи Luxury сегмент ставав за мету шахраїв. Підробки під Philipp Plein можна зустріти практично у будь-якому місті. При цьому продавці свято запевнятимуть, що річ – оригінал, який буквально вчора доставили з-за кордону.

До речі, доставити одяг Philipp Plein в Україну безпосередньо неможливо. Як і більшість найпривабливіших брендів, цей бренд працює виключно з Європою та США. І, як завжди, OrderWorld до ваших послуг. В інтернеті з'явилося багато магазинів, що пропонують купити речі від Philipp Plein. Більшість із них пропонують підробки. Щоб не викинути гроші на вітер, рекомендується звернути увагу на такі пункти:

  • - Якість речей видно навіть неозброєним оком. Магазин, у якому фотографії товарів не відповідають стилю оригінального сайту – це здебільшого «підпільний цех»;
  • - Philipp Plein – бренд досить дорогий. Навіть зі знижками та акційними пропозиціями речі не коштуватимуть менше 500$. Все, що дешевше – копія у чистому вигляді.
  • - Купуючи речі у посередників, ви не тільки не отримуєте гарантій, а й збільшуєте особисті витрати. Торгові надбавки сьогодні становлять близько 50%.

Підіб'ємо підсумок: все, що купується не з офіційного сайту, складно назвати оригіналом. Безумовно, є і винятки, але чи варто переплачувати торговим посередникам, коли речі, що сподобалися, всього в парі кліків від вас?

OrderWorld пропонує доставити речі від Philipp Plein до України та гарантує їхню 100% оригінальність. Приміряйте на собі те, від чого захопилися Періс Хілтон і Наомі Кембелл.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся