Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Оригінальні джинси зі США

29 Июля, 2016
Коментувати

Який одяг із Америки славиться найбільше? Звісно, джинси! Вони там стоять практично копійки, а зате до нас доходять, багаторазово збільшуючись у ціні. Але ви можете більше не переплачувати, замовляючи джинси із США. Адже вам працює компанія OrderWorld. Ми допоможемо не тільки замовити джинси з Америки знаменитих брендів, але й доставити їх без жодних проблем.

Досвідчений «Levis»

Компанія воістину вважається найдосвідченішою у виробництві джинсів, оскільки розпочала свою діяльність ще в середині XIX століття. Хто б міг подумати, що звичайні штани для робітників можуть набути такої популярності і трансформуватися в цілий культ. Навряд чи ви знайомі хоч з однією людиною, яка не має такого елемента одягу. І це не дивно – джинси не тільки стильні та універсальні, але й дуже практичні та комфортні у носінні. Тому їх носять і молоді, і літні, і зовсім крихти.

За 160 років технологи компанії внесли деякі зміни в тканину для виробництва. Зараз можна зустріти не тільки класичні джинси, але і з лайкрою і еластаном. Що стосується палітри, то не складно знайти одяг усіх відтінків синього кольору, а також рвані моделі з малюнками та потертостями.

Компанія шиє продукцію з використанням виключно якісних тканин з особливої бавовни, яка росте в Америці. Жіночий одяг часто виготовляється з Шамбрі – це легкий і тонкий матеріал, а чоловічий – з Ельдорадо, що відрізняється міцністю та довговічністю. Прекрасну половину людства «Levis» також порадували базовими моделями «CurveID», що ідеально сидять і підкреслюють всі принади фігури. Загалом колекція бренду налічує понад 50 моделей штанів для чоловіків та жінок.

Щоб купити джинси «Levis» у США, достатньо просто зайти на офіційний сайт компанії www.levi.com, вибрати товар, зв'язатися з нами та після оплати найближчими днями буде здійснено доставку в Україну.

Стиль від "Wrangler"

Він входить до трійки найпопулярніших світових брендів із виробництва джинсових виробів. З моменту появи в 1919 до 1943 року, коли вже з'явилася назва Wrangler, компанію постійно перекуповували. Через 43 роки бренд приєднався до великої корпорації, куди на той момент уже належав інший лідер.

Особливості джинсів:

  • клаптик шкіри з назвою бренду;
  • ковбойський чобіт на замку;
  • загалом сім кишень на виробі.

Дизайнери «Wrangler» роблять акцент на активних людей, які віддають перевагу динамічному стилю життя, які не схильні до стереотипів, але із задоволенням ведуться на модні провокації.

З настанням 2000-хх бренд вирішив вести агресивну рекламну компанію, порівнюючи їх з прем'єрними показами робіт знаменитих режисерів, а також активно залучаючи світових зірок як моделі.

Основною тактикою компанії є соціологічні опитування та маркетингові дослідження кожні кілька місяців з приводу тієї чи іншої ідеї. Таким чином, кожен респондент має можливість зробити свій внесок у історію сучасного одягу.

Ви можете легко купити джинси «Wranglers» у США, лише вибравши бажану модель на сайті www.wrangler.com, і відправивши посилання на неї у спеціальній формі нам. Здійснивши замовлення через OrderWorld, ви не тільки заощадите на доставці, але й гарантовано отримаєте бажану річ швидко та без зайвого головного болю. Адже всього за 10% від ціни покупки ми подбаємо про різні питання, пов'язані з купівлею одягу, зокрема джинсів в інтернет-магазинах США.

З нами можна купити все та дуже вигідно!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся