Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Old Navy: ваша особиста Нарнію у світі одягу

29 Июля, 2016
Коментувати

Щоб часто оновлювати гардероб необов'язково витрачати багато грошей, достатньо знайти інтернет-магазин з якісними речами та розумною ціновою політикою. Загляньте на сайт oldnavy.gap.com, вас приємно здивує величезний вибір, а головне низька вартість речей.

Інтернет-магазин пропонує одяг для:

  • чоловіків;
  • жінок;
  • дітей віком від 3 років.

Одягнутися можна з ніг до голови, у прямому сенсі — крім речей тут є якісне взуття.

5 причин обрати OldNavy

Інтернет-магазин відкриває відвідувачам двері у величезний світ товарів, які служать не один рік. OldNavy гарантує:

  1. Бездоганна якість. Пошиття, крій, матеріали – все це приємно дивує. На першому місці стоїть зручність та практичність речей. Унікальна технологія пошиття зробив одяг зносостійким, він надовго зберігає форму та зовнішній вигляд.
  2. Економію. На .gap.com регулярно проводяться акції, знижки та розпродажі — речі можна купити в кілька разів дешевше, а в деяких випадках майже даремно.
  3. Великий вибір. Асортимент товару розрахований попри всі вікові категорії.

На сайті просте, зрозуміле, приємне оку оформлення. Меню розбите на категорії, тут можна без зайвих зусиль знайти товар, що цікавить. Ви заощаджуєте не лише гроші, а й час.

Чим порадує асортимент

Весь товар на oldnavy.gap.com виготовляють в Америці. Система виробництва постійно вдосконалюється - компанія не стоїть на місці і пропонує клієнтам ще якісніші товари. На сайті можна поповнити гардероб:

  • джинсами та светрами;
  • комбінезонами та сукнями;
  • пуховиком та курткою;
  • взуттям та аксесуарами тощо.

Тут просто підібрати речі для будь-якого стилю: класика, мілітарі, кежуал та багато інших.

А що з доставкою

Сайт співпрацює із міжнародними транспортними компаніями, поштовими службами. Отримати замовлення можна практично скрізь, але Україна, на жаль, до списку країн доставки не входить. Однак не варто засмучуватися - залиште заявку на сайті компанії OrderWorld, і ми допоможемо купити будь-який товар з Америки, Європи, країн Азії.

Компанія пропонує клієнтам багато різних приємностей: вирішення митних питань, повернення товару, оплату покупок у міжнародних платіжних системах, допомога у підборі потрібного розміру чи аромату, а також доставка замовлення до дверей вашого будинку. Чи не відмовляйте собі в задоволенні носити якісні речі!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся