Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Одяг Abercrombie & Fitch. Магазин для молодих, активних та практичних

29 Июля, 2016
Коментувати

Поговоримо про ваш гардероб. Що ви маєте на увазі під словом «комфорт»? Зручний спортивний костюм вільного крою з вітронепроникних тканин або трикотажні облягаючі речі, що еластично піддаються кожному руху? Ці ж питання ставили собі Девід Аберкромбі та Езра Фітч у далекому 1892 році, коли засновували компанію. Потрібно було чимало зусиль, щоб у тодішніх історичних умовах не тільки зберегти бренд, а й перетворити його на найвідомішу американську марку одягу.

abercrombie fitch logo Сьогодні купити будь що з Abercrombie & Fitch – безумовний обов'язок будь-якого американця. Дивлячись на натовпи життєрадісних та невимушених дівчат та хлопців, що хизуються в куртках та джинсах від A&F, починаєш розуміти суть бренду. Casual Luxury, тобто повсякденна розкіш – свідчить слоган компанії і повністю виправдовує кожну річ. Практичні, зручні, довговічні, модні речі, що демонтують відмінний смак своїх власників, заслуговують опинитися і у вашому гардеробі. Оцініть шик американської молоді!

A&F. Бренд сучасного покоління

Спочатку бренд позиціонував себе як виробник дорогого та якісного спортивного одягу. Вимушено змінивши стратегію, вони переорієнтувалися на повсякденний Casual і не помилилися. Марка Abercrombie & Fitch не відноситься до найдоступніших, але мільйони покупців вже переконалися - кожен витрачений долар вартий того, щоб почуватися настільки впевнено та зручно. Крім того, одяг від Abercrombie & Fitch шиється з урахуванням актуальних тенденцій, і навіть випереджає їх, першим задаючи модні правила американської молоді. Американські хлопці та дівчата, тисячі знаменитостей вже оцінили:

  1. - Чудова якість тканин, високоякісна сировина. Натуральні та сучасні синтетичні волокна комбінуються у дорогих та довговічних тканинах, що використовуються для пошиття одягу.
  2. - Довговічність. Ви можете бути впевнені, що джинси від Abercrombie & Fitch проносите не один рік, а верхній одяг A&F практично вічний!
  3. - модельний ряд, що оновлюється. Марка постаралася, щоби популяризувати свій одяг. Але чи був би успіх без унікального крою, вдалого поєднання кольорів і такого актуального поєднання матеріалів?
Abercrombie & Fitch довели всім – елегантність може бути простою. І не варто одягатись у блискучі вбрання та носити високі підбори для того, щоб тебе помітили. Зручно, красиво, модно – так коротко описують одяг та аксесуари споконвічної марки. Хочеться купити Abercrombie & Fitch негайно, чи не так? Єдиною перепоною для вас є місце проживання подалі від офіційних продавців. Але чи це перешкода?

Інтернет-сайт Abercrombie & Fitch. Мрія шопоголіка

76399160 Достойний одяг – гідний сайт. Стильний дизайн, зрозуміла структура перетворить вибір одягу на справжнє задоволення. Є три розділи:

  • - Жінкам
  • - Чоловікам
  • - Верхній одяг
Джинси, светри, топи, сорочки, куртки та інше – лише високої якості, лише оригінального виробництва. У розділі Lookbook оцінюйте, як ці речі мають інші. Звичайно, ці інші – моделі, але атмосфера, відтворена у фотосесії для магазину, захопить вас з першої секунди. Живі посмішки, невимушеність у ході, свіжий образ незалежно від пори року – все це спонукає вас до покупки. І ось, ви вже переводите вартість речі у гривні за новим курсом, але виникає закономірне питання, хто організує доставку? І чи працює магазин із Україною? На жаль немає. Але ми пропонуємо вам вихід.

Носіть Abercrombie & Fitch, але не переплачуйте

Речі марки Abercrombie & Fitch можна знайти в Україні. Але оскільки офіційного представника тут бренд не завів, ви матимете справу зі звичайними перекупниками, які ведуть свою, часто не обґрунтовану цінову політику. Саме тому джинси Abercrombie & Fitch, які можна купити за 80$ у США, коштуватимуть у Києві близько 3 тисяч гривень, і це далеко не межі.

Якщо ви вирішили замовити Abercrombie & Fitch в Інтернеті за цілком доступні ціни (нижче, ніж на офіційному сайті), остерігаємося, нічого спільного з оригінальною маркою ця річ не має. Як не обдуритися, купити дійсно Abercrombie & Fitch, але не переплатити при цьому? Можна замовити Abercrombie & Fitch у нас із доставкою в Україну.

2d9ea6 Кур'єрська компанія Orderworld пропонує вам мінімальну участь у процесі купівлі речей із сайту Abercrombie & Fitch. Як це працює?

  1. - Виберіть річ, що сподобалася (або кілька речей).
  2. - Зателефонуйте або напишіть нам – в офіс Orderworld.
  3. - Дозвольте нашим співробітником оформити замовлення.
  4. - Оплатіть вартість покупки, доставки в Україну та комісію нашої компанії (всього 10% від суми замовлення).
  5. - Отримайте куплені речі.
Все справді так просто. При цьому ви будете впевнені в тому, що купуєте тільки оригінальний одяг, аксесуари та в кілька разів дешевше. Ми також готові повідомити вас про знижки та розпродажі для клієнтів сайту Abercrombie & Fitch. До речі, лояльність магазин виявляє саме до своїх співгромадян, і часто звертає на себе увагу іноземних шанувальників. Що ж, ми легко замаскуємося під американців і допоможемо вам зробити вигідні покупки.

Замовити Abercrombie & Fitch в Україні легко. З кур'єрською компанією Orderworld все бажане незабаром стане вашим. Носіть найкращі молодіжні речі з Америки, виділяйте і насолоджуйтесь захопленими поглядами місцевих модників. Можливо вони ще не знають про Orderworld.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся