Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Світ дитячих фантазій Hamleys

26 Августа, 2016
Коментувати

Коли виникає питання про те, що купити або подарувати дитині, то в 70% випадків вибір падає на іграшки. У сучасному світі їх величезна кількість із різних матеріалів і на будь-який випадок. З перших місяців життя дітей оточують іграшки, і багато їх не буває. Навіть найменшу отримати в подарунок – приємна дрібниця. А іграшки бренду «Хемліс» — подвійно приємний сюрприз, якщо їх дарувати з кондитерськими виробами з інтернет-магазину ForBakeIt.

Англійський бренд на ринку дитячих товарів вже понад двісті років. Величезний магазин іграшок «Хемліс» у Лондоні — популярне дитяче царство, де перед Різдвом можна простояти кілька годин у черзі, щоб купити найкращий подарунок коханому малюкові. На сайті hamleys.com у черзі стояти не доведеться, а величезний вибір товарів у найбільшому брендовому магазині Європи доступний не лише англійцям, а й жителям інших європейських країн. Популярність магазину цілком виправдана:

  • на ринку іграшок з 1760 року - це величезний досвід;
  • широкий вибір різноманітних іграшок – від розмальовок та розвиваючих товарів до сучасних електронних моделей трансформерів;
  • вся продукція має гарантію та сертифікат якості - без підтвердження безпеки для дітей іграшка не займе місце на прилавку;
  • доступні ціни навіть на найпопулярніші моделі.

Якість товарів підтверджують сотні схвальних відгуків, а простота та доступність здійснення покупки приваблюють покупців з усього світу. І в Україні є охочі придбати якісні європейські іграшки за низькими цінами, проте доводиться стикатися із низкою проблем.

Світ «Хемліс» в Україні з OrderWorld

В Україні магазин іграшок «Хемліс» не має свого складу чи філії. На жаль, щоб замовити товар із hamleys.com, необхідно знати іноземну мову, а також уважно заповнити форму замовлення на сайті. Помилки можуть призвести до того, що ваша посилка загубиться десь на кордоні, а то й зовсім потрапить до іншої країни. Так хочеться купити якісні іграшки за низькими цінами, але страх того, чи дійде посилка в Україну, все ж таки є. Чому і здається, що краще переплатити та купити в найближчому магазині, ніж зовсім позбудеться без грошей та іграшок.

Якщо ви хочете купити іграшки «Хемліс» в Україні, але не знаєте, як ласкаво просимо на ow.com.ua. Сервіс допоможе вам оформити та отримати замовлення практично з будь-якого іноземного сайту, у тому числі hamleys.com. Вам тільки потрібно зайти на OrderWorld, заповнити форму замовлення, а все інше ми беремо на себе від оформлення покупки на сайті до її доставки прямо до вас додому. Компанія OrderWorld гарантовано вирішить всі питання та суперечки з постачальником, простежить формування та відправлення замовлення. Вам залишиться лише переглядати статус посилки та її місцезнаходження, потім отримати замовлення у строго призначені терміни.

Не відмовляйте собі в європейській якості – довірте OrderWorld свої гроші та спокій.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся