Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Найкращі кросівки з доставкою зі США

29 Июля, 2016
Коментувати

Кожен стикався з проблемами купівлі кросівок. Це витратно як із фінансової та тимчасової, так і емоційної сторони. Компанія OrderWorld рекомендує відмовитися від ринку та бутиків. По-перше, не факт, що ви отримаєте за свої гроші оригінал, наприклад, Nike або New Balance. По-друге, задушливі автобуси та пробки на шляху до магазину точно не скрасять ваш вибір. Чому б не замовити кросівки з Америки? Це справді чудова ідея. Набагато приємніше робити покупки з офіційного сайту бренду, сидячи перед монітором комп'ютера з філіжанкою кави. Ми пропонуємо замовити кросівки зі США з доставкою в Україну з гарантією якості товарів та мінімальними витратами.

«JustdoIt!»

Не багато хто знає, який довгий і тернистий шлях довелося пройти бренду, щоб мати такий шалений успіх. Почалося все 1964 року. Засновниками стали Філ Найт, бігун на середні дистанції та його тренер Білл Боуерман. На той час вибір кросівок був мізерним. Було лише два варіанти: купувати якісний, але досить дорогий Adidas або доступні кросівки виробництва Америки, які призводили до болів у ногах. Ось тоді в чоловіків і з'явилася ідея купувати кросівки в Азії, а продавати в США.

Існує безліч легенд створення знаменитого бренду. Найправдоподібнішою є ця: на одному із занять студенти отримали завдання скласти бізнес-план дрібної приватної фірми. Саме тоді Найт і вигадав головну концепцію. Першою назвою майбутнього Nike було Blue Ribbon Sports, а самої компанії офіційно не існувало.

Через якийсь час у команді двох підприємців побільшало – до них приєднався маркетолог Джефф Джонсон, який знав, як правильно створювати рекламу. Він зробив геніальний хід: почав залучати спортсменів до носіння їхнього взуття. Саме Джефф і запропонував ідею перейменувати компанію в «Nike», а передумовою став сон, де з'явилася крилата богиня перемоги Ніка. Саме її крило ми і можемо зараз бачити як знаменитий логотип «Swoosh».

Далі був запаморочливий успіх, численні рекламні кампанії, благодійність, контракт із баскетболістом Майком Джорданом та багато іншого.

Якщо ви мрієте купити кросівки «Nike», то зараз заходьте на офіційний сайт stor.nike.com, вибирайте свою ідеальну пару і надсилайте посилання на неї в спеціальній формі. У найкоротший термін ми забезпечимо доставку.

Ідеальний баланс

З початку своєї освіти компанія ставлення до спорту не мала. Їхній продукт мав більше ортопедичний характер. Тобто, взуття мало призначення створювати комфорт при ходьбі та перешкоджати втомі ніг людей, які схильні до фізичних навантажень (наприклад, поліцейські).

Автор Вільям Райлі був натхненний куркою, а точніше її лапою. Поспостерігавши за птахом, він помітив, що стійка завдяки трьом точкам опори. Це і стало головною ідеєю зручного взуття. Зустрівши Артура Холла, Вільям запропонував йому партнерські відносини, і вони почали постачати свою продукцію до місцевого спорт-клубу. І вже у 40-х х роках XX століття у взутті від «NewBalance» вийшли спортсмени. Отримуючи постійні замовлення від баскетболістів, бейсболістів та тенісистів, компанія починає випускати спеціалізовані моделі.

Через 20 років після зміни власника з'являються кросівки з рифленою підошвою (за прикладом "Nike" з вафельним покриттям), що спрощує біг спортсменам.

Однією з головних особливостей бренду на даний момент є те, що виробництво взуття здійснюється на території США, а не в Азії, як більшість інших знаменитих компаній.

Для наших клієнтів можлива доставка та кросівок «NewBalance» з офіційного сайту www.newbalance.com. Вони чудово підійдуть для спортсменів, а також для людей, які ведуть активний спосіб життя та не звикли сидіти на місці.

Купити кросівки у Штатах – чудова ідея, яка стане ще й вигідною для кожного. Уявіть, ви отримаєте пару шикарного брендового взуття за ціною виробника, заплативши компанії OrderWorld10% від суми замовлення за послуги. Для цього потрібно:

  • здійснити вибір;
  • надіслати нам посилання на товари;
  • уточнити деталі (наприклад, розмір, колір тощо);
  • сплатити послугу та доставку;
  • чекати з нетерпінням замовлення.

Скажіть "Ні!" кросівкам, які за місяць рвуться та втрачають товарний вигляд. Будьте стильними разом із нами!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся