Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Як відкрити свій бізнес, купуючи товари за кордоном

31 Августа, 2017
Коментувати

Закордонні бренди приваблюють покупців своєю красою, високою якістю та оригінальністю моделей. На цьому багато наших співвітчизників засновують свій бізнес та пропонують стати власником одягу з-за кордону. Які підводні камені чекають на продавців на цьому шляху і як без фінансових втрат налагодити прибутковий бізнес?

Визначаємо важливі моменти

Одяг та взуття іноземних брендів користується незмінною популярністю. Незважаючи на високу вартість, продаж європейських виробників щороку тільки збільшується. Покупці звертають більшу увагу не на ціни, а на якість та оригінальність товарів. Саме тому грамотно розпочатий бізнес дуже швидко приносить дивіденди.

Перш ніж розпочати розвиток власної справи, слід врахувати деякі важливі нюанси:

  • що пропонують конкуренти;
  • що цікавить споживачів;
  • які переваги дають ваші послуги чи товари;
  • що можна зацікавити аудиторію.

Зробити це можна за допомогою опитувань на власній сторінці в соцмережах або проаналізувавши купівельну спроможність колег та знайомих. Крім того, необхідно зібрати інформацію щодо процесу реалізації товарів з-за кордону:

  • механізм придбання;
  • пропозиції та цінова політика популярних брендів;
  • терміни та вартість доставки в Україну та ін.

Потрібно розрахувати необхідний товарообіг та ціну послуг з огляду на можливі витрати. Щоб визначити гаданий прибуток, не завадить скласти докладний план, в якому будуть прописані всі позитивні сторони бізнесу та можливі мінуси. Грамотно плануючи свою справу, не завадить проаналізувати, чи вдасться окупити вкладені кошти при наймізерніших продажах. Крім того, необхідно зважити на можливе підвищення курсу валют.

Починаємо діяти

Вирішивши займатися бізнесом, необхідно правильно спланувати закупівлі. На таких великих порталах, як Ebay та 6pm, можна купити товари відомих брендів за низькими цінами. Наприклад, кросівки New Balance у період знижок можна замовити всього за 20$, тоді як їхня продажна ціна коливається в районі 1–1,5 тис. грн.

Такі виробники, як Next, Carters, Victoria's Secret, Zara , Mango, H&M та багато інших американських та європейських брендів, влаштовують сезонні та святкові розпродажі, пропонуючи знижки в 50 і навіть 70%. Цю особливість можна використовувати, щоб купити ходову продукцію за низькою ціною. Таким чином, ви запропонуєте покупцям можливість купувати брендовий одяг за привабливою вартістю. Щоб не пропустити вигідні рішення, необхідно не лише регулярно моніторити інформацію, а й передплатити розсилки.

Збільшити популярність бізнесу можна за допомогою власного сайту, а також за допомогою соціальних мереж. У них потрібно регулярно робити пости з популярними товарами, новинками та вигідними акціями. Крім того, не завадить публікувати новини світу моди. Це не лише підвищить ваш рейтинг серед покупців, а й вкаже на те, що на ресурсі завжди є корисна інформація. Окремим блоком можна вивести FAQ про особливості співробітництва, оплати та доставки.

Важливо пам'ятати

Крім різноманітного асортименту та вигідних цін, необхідно продумати доставку в Україну. Одним із найбільш надійних партнерів у цій справі є компанія OrderWorld. Співробітники фірми не лише допоможуть правильно сформувати замовлення, а й повністю візьмуть на себе всі турботи щодо організації доставки товарів зі США та інших європейських країн.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся