Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Іграшок багато не буває! Toysrus.com – територія дитинства

29 Июля, 2016
Коментувати

Дивлячись на сучасний вибір, представлений у магазинах іграшок, волею неволею шкодуєш, що за часів дитинства і уявити таке не виходило, не те, що отримати. Сучасні діти досить розпещені, до їхніх послуг всі блага прогресу: ляльки, які не відрізняються від реальних немовлят, гелікоптери та машинки, керовані невеликим пультом, конструктори, що вражає уяву.

Ось тільки батькам, які в черговий раз забезпечують своє чадо китайським дивом, варто задуматися: а чи справді це те, що потрібно? Чи розвиває ця іграшка логічне мислення, сприяє пізнанню світу, впливає на навички моторики? І найголовніше – чи БЕЗПЕЧНА вона?

Щоб уникнути негативних відповідей на ці питання, все більше батьків використовують таку послугу, як доставка іграшок із США. Ні для кого не секрет, що американські товари сміливо можна назвати еталоном якості, адже жорсткий контроль виробництва, який здійснюється на державному рівні, не допустить у продаж токсичні та небезпечні вироби. І якщо говорити про повну бездоганність, то знайти її можна на toysrus.com. - Найпопулярнішому і найширшому сайті з продажу дитячих іграшок.

toys1

Toys «R» Us - малюки та дорослі просто у захваті!

Іграшки зі США, Америки завжди дуже приваблювали дітлахів, особливо в період пострадянського часу, коли вважалися величезною розкішшю. Сьогодні ж побачити небувале захоплення на обличчі синочка чи доньки досить просто, завдяки широким можливостям мережі Інтернет. На веб-сайті toysrus.com. можна легко провести кілька годин, вибираючи серед величезного асортименту унікальних товарів необхідну іграшку. Головне, що неодмінно порадує батьків, представлені там товари для дітей (із США) завжди найвищої якості, сертифіковані, відповідають усім нормам безпеки. Яскраві персонажі мультфільмів, захоплюючі головоломки, творчі набори, товари для найменших, одяг – все це та багато іншого тепер можна замовити з доставкою в Україну.

Ознайомлення з магазином. Як знайти необхідну іграшку?

Купуючи іграшки зі США, Америці необхідно знати мову. Опис складу, якісні характеристики – все це доступне лише в англійському виконанні. З іншого боку, маючи хоч базові знання, можна здійснити пошук двома способами:

  • За допомогою бокового меню з категоріями;
  • За допомогою рядка пошуку, в який вписується назва або вид іграшки.

Все дуже продумано та зручно, окремо відсортовані іграшки для хлопчиків та для дівчаток, можна вибрати вікову категорію дитини або відсортувати товари за брендами. У меню знаходяться такі групи (по порядку, починаючи згори): персонажі (фігурки); творчі та ігрові набори; велосипеди (коляски), конструктори, ляльки та м'які іграшки, електроніка, головоломки, Хеллоуїн, товари для ігор на відкритому повітрі. Також тут можна знайти товари для дітей зі США з запаморочливими знижками!

Іграшки для дітей legoІграшки для дівчатокІграшки для хлопчиків

Як замовити цю красу?

Як і багато інших закордонних інтернет-магазинів Toys «R» Us не здійснює доставку на територію України. Посилання відправляється на американський склад, звідки його можна забрати самостійно. Усі ми розуміємо, наскільки такий варіант є малоймовірним. Проте відколи почав працювати OrderWorld, доставка іграшок зі США стала простою і зрозумілою процедурою. Нагадаємо, що для замовлення клієнту варто лише надіслати посилання на іграшку, що сподобалася, всі інші клопоти ми візьмемо на себе. Отже, якщо ви хочете поринути у світ безтурботності та райдужного дитинства, вибрати для дитини якісну, оригінальну, яскраву іграшку, кращого варіанту, ніж toysrus.com, просто не знайти!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся