Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

GAP: можливість купити одяг та взуття для всіх членів сім'ї

29 Июля, 2016
Коментувати

Що таке GAP? Це об'єднання із 5 магазинів, які з'єднала корпорація. На сайті можна знайти речі брендів:

  1. Old Navy – якісно та красиво, а ще недорого. Це речі для всіх членів сім'ї.
  2. Banana Republic – речі преміум-класу. Тут можна одягнутись у різному стилі, підібрати аксесуари. У бренду багато речей нестандартних розмірів для людей невеликого зросту, високих чи повних.
  3. Piperlime — бренд зосереджений на дизайнерському взутті та аксесуарах.
  4. Athleta. Якщо хочете купити одяг та взуття для занять спортом, потрібен купальник, сумка чи годинник, сміливо обирайте цей бренд. Всі моделі відрізняються зручним кроєм, приталений силует і яскраві кольори припадуть до душі активним особистостям.

«Гап» давно визнали одним із найбільших виробників речей в Америці, а gap.com увійшов до 10 найкращих сервісів, які продають речі, взуття та аксесуари. З GAP доставка в Україну не працює – сервіс розвозить товари лише територією США.

Від основи до сьогодні

Торгова марка розпочала свої перші «кроки» ще 1969 року. Тоді було відкрито магазин у місті Сан-Франциско. Сьогодні торгові точки розміщені по всьому світу, і створення чергової моделі сорочки чи сукні лежить на плечах модних дизайнерів.

Якщо ви вирішили замовити одяг GAP, можна купити товари, виготовлені в Китаї або В'єтнамі, також заводи є на території Індії та Бангладеш.

Як орієнтуватися у меню

Головне при замовленні з GAP — зрозуміти, яка категорія буде найбільш підходящою для вас. Отже, меню розбито на такі категорії одягу:

  • GapFit – для занять фітнесом;
  • Maternity – для вагітних, молодих мам;
  • Girls – для дівчаток від 4 до 18 років;
  • Women - жіноча;
  • Baby - для малюків з перших днів народження та до 2 років;
  • Men - чоловіча;
  • Toddler – для дітей від року до 5 років;
  • Boys – для хлопчиків від 4 до 18 років.

Існують підрозділи загального характеру. Це Deals – тут розміщені товари, на які діють знижки, акційні речі. Вкладка New & Now зібрала нові колекції, а на сторінці Sale можна знайти речі з розпродажу.

Розділи розбиті на підкатегорії. Наприклад, жіночий одяг може вибиратися за стандартними та спеціальними розмірами, речами для сну чи будинку, є підбір по нижній білизні. Речі для чоловіків також розділені за категоріями за видом одягу, розмірною сіткою.

У вкладках Girls і Boys можна замовити з GAP шкільну форму, верхній, повсякденний, спортивний одяг, також можна вибрати речі для худеньких дітей та великі розміри.

OrderWorld робить товари доступнішими

В Америці бренд GAP давно переріс у народну категорію. Завдяки розумним цінам на речі та взуття, якісним матеріалам та пошиття, їм також віддають перевагу мільйони людей по всьому світу.

Щоб дати можливість українцям замовляти з доставкою товари на офіційних сайтах компаній і не переплачувати при цьому величезні суми, було створено сервіс OrderWorld. Ми стягуємо за роботу мінімальну плату. Усього 10% від загальної вартості замовлення – і бажана річ буде у вас. При цьому чекати треба зовсім недовго.

Ми беремо на себе зобов'язання не лише доставки, а й оплати. Ви перераховуєте потрібну суму нам, а ми здійснюємо міжнародний переказ на рахунок магазину. Також компанія займається митним оформленням посилок.

Складські приміщення OrderWorld розташовані в США, Європі - ви можете замовити відразу з декількох сайтів, заплативши за доставку всього 1 раз. Погодьтеся, це набагато вигідніше та зручніше. А ще ми організовуємо доставку прямо до вас додому та допомагаємо підібрати потрібний розмір речі.

Компанія OrderWorld: вигідно, зручно, надійно.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся