Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Доставка товарів із США – це просто і дешево

29 Июля, 2016
Коментувати

Український покупець нещодавно вийшов за межі російськомовного Інтернету, і тут же був вражений асортиментом і вартістю зарубіжних товарів. Те, що у київських магазинах продається як «фірма», у США та Європі може дозволити собі будь-який громадянин. Це стосується одягу та косметики, електронної та побутової техніки, автомобілів та катерів.


7vcNfFfdjAw Необмежений вибір і пропозиція, що постійно оновлюється, на тлі привабливої вартості - головні причини популярності інтернет магазинів США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини. У вас завжди має бути вибір – придбати дорогу річ в Україні, заплативши за доставку та послуги продавця-посередника, або отримати ту ж річ практично з перших рук, сплативши лише доставку. У грошовому еквіваленті вибір нерівний, а результат – той самий. То навіщо платити дорожче, якщо купити в США тепер можна і самому?

Українські покупці стають «розумнішими»

usa

У тих, хто застав дефіцит радянського часу, склався помилковий стереотип, що західні цінності – недосяжні для простих громадян, недоступні та дуже дорогі. З падінням залізної завіси та настання століття Інтернету вітчизняний покупець зміг на власні очі побачити справжню цінність закордонних товарів.

Як і у всіх сферах, там завжди панувала демократичність вибору. Хочете жити у розкоші? Чи хочете просто якісні та стильні речі? А може – новинку? Заповзятливість американців і європейців, що ніколи не стопорилася державою, створила стабільний і різноманітний ринок, у якому кожен знайде щось для себе.

А ось виробник і підприємець в Україні – це часто 2 протиборчі сили. З одного боку – «герой», який піднімає національну економіку, з іншого боку – перекупник, який наживається на бажанні співвітчизників мати речі із західними лейблами, кататися на західних авто, користуватися західною електронікою. Але часи змінюються, і освічені покупці не залишають шансів продавцям нажитися на доброму імені виробників із-за бугра. Адже там за океаном:

  • Ціни нижчі.
  • Асортименти більше.

Вибір очевидний - купувати в США та Європі те, що було зроблено США та Європою.

Від одягу до автомобіля. Купівля у США, країнах Європи

Очі розбігаються від асортименту зірничних товарів? Стоп. Шопінг має бути приємним та розміреним. Ви ж тому і віддали перевагу Інтернету над шумною товкучкою в торговому центрі? Сідайте зручніше, беріть чашку ароматної кави і вибирайте. Елементарне порівняння аналогічних товарів в Україні та за кордоном не залишить сумнівів, що купити у США вигідніше. Це стосується:

  • одягу, взуття;
  • косметичних засобів;
  • електроніки та оргтехніки;
  • побутових приладів;
  • іномарок;
  • човнів, катерів;

І багато чого іншого.

internet-magazin-tovarov-iz-usa

Але коли ви читаєте умови доставки, виявляється, що закордонні інтернет-магазини не співпрацюють з Україною. Як купити, як сплатити, як доставити те, що вже має бути вашим? На допомогу приходить Orderworld.

Ми – компанія, яка здійснює кур'єрську доставку будь-яких товарів з усього світу до України. Будь-яка складність, пов'язана з оформленням, доставкою та оплатою товару переходить на наші плечі.

Чому Orderworld?

  1. Своя адреса доставки в країні. У нас є свої склади у США, Великій Британії, Італії, Німеччині та інших країнах. Це мінімізує суму доставки вам, адже до процесу не підключаються сторонні транспортні компанії за кордоном.
  2. Оплата зручним способом, жодної комісії. Оплачуйте покупку за офіційним курсом ПриватБанку у день покупки, не переплачуючи за конвертацію. Ви кладете гроші на нашу картку, а ми переказуємо їх на власні розрахункові рахунки у закордонних банках. Жодної комісії!
  3. Надійна упаковка. Перед тим, як відправити товар до України, на складі перевіряють відповідність замовлення та відсутність шлюбу, після чого акуратно та ретельно пакують товар. Гарантуємо цілісність та неушкодженість покупки.
  4. Оформлення документів на митниці. Усі турботи щодо супроводу великих партій ми беремо на себе.
  5. Допомога у підборі товару. Бажаєте купити транспортний засіб, але ви не можете розібратися в описі на сайті? Фахівці Orderworld допоможуть переділитися з вибором, ціною, умовами та строками доставки.
  6. Допомога у поверненні товару. Ми здійснимо доставку товарів зі США та інших країн, а якщо з якихось причин ви вирішите повернути його продавцю, ми допоможемо обміняти товар або повернути свої гроші.
  7. Найменша ставка. Усього лише за 10% вартості замовлення - ціна послуги «доставка товарів зі США» від Orderworld.

Цікаві місця, вигідні покупки

Остаточно хочете переконатися у правдивості сказаного? Відвідайте сайти наступних брендів і спробуйте від бажання купити щось собі.

  • 6PM . Найбільший мультибрендовий аутлет. Стокові речі для всіх родин.
  • Amazon . Онлайн магазин, де можна купити все.
  • Ebay . Інтернет аукціон. Швидкі покупки за найкращими цінами.
  • Victoria's Secret . Найвідоміша марка жіночої білизни, а з недавнього часу – ще одягу та косметики.
  • Zappos . Найширший вибір дизайнерського взуття та одягу.
  • Сarters' . Якісний, стильний та недорогий одяг для дітей.
  • Toysrus . Дитячі іграшки, яких у захваті і діти, і дорослі.

Ласкаво просимо до інтернет магазинів США, ласкаво просимо до лав постійних покупців.

Робіть вигідні покупки за кордоном, не думаючи про доставку.

Навчіться заощаджувати разом з Orderworld.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся