Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Довгоочікувані знижки Чорної П'ятниці. Готуємося до культового розпродажу разом

11 Ноября, 2016
Коментувати

А ви пам'ятаєте, що найграндіозніша подія у світі шопінгу настане зовсім скоро? Наприкінці листопада Black Friday (або Чорна п'ятниця) об'єднає мільйони шопоголіків одним словом Sales. Мегазнижки, нереальні розпродажі, привабливі акції та справжні обвали цін – все це дозволить зробити заповітні покупки у кілька разів дешевшими.

Все ще мрієте про новий гардероб із модних брендових речей? Давно хотіли купити дорогу техніку, але не наважувалися на великі витрати? Думали замовити товари зі США , але сумнівалися? Що ж, геть мрії, сумніви та обмеження – настав час діяти!

Доставка товарів із США в Україну

Свято для шопоголіків та охочих заощадити

Чорна п'ятниця – явище, яке прийшло до нас із Америки. Зазвичай вона слідує відразу за Днем Подяки і припадає на 23–29 листопада. Цього року вона розпочинається 24 числа о 23.59. Вже скоро!

Примітно, що Чорна п'ятниця зовсім не має відношення до темних відтінків. Навпаки, це один із найяскравіших днів у житті американців. Адже на більшість товарів діють шалені знижки: до 70%, а то й усі 90!

Чорним він названий з іншої причини: у Black Friday Sale вулиці заповнені людьми, на дорогах – масові пробки, а світлого та вільного простору практично немає. Тож п'ятниця і називається чорною. Є й інша версія назви події. Подейкують, що саме чорним кольором бухгалтера відзначають прибуток від продажів у звіті про цю п'ятницю.

Black Friday Sale вважається початком Різдвяних знижок і супроводжується найсмачнішими пропозиціями. Для американців цей день настільки важливий, що багато хто ночує на порозі магазинів, щоб уранці опинитися біля прилавків першими. Але стомлюючому очікуванню у черзі є альтернатива. Це місце, де покупця не знесе потоком натовпу, що змітає все на своєму шляху. Але можливість купити річ з приголомшливою знижкою особливо велика. Заінтриговані? Звичайно ж, ми маємо на увазі інтернет.

Пропонуємо приєднатися до культового розпродажу США, але в режимі он-лайн. Оскільки багато великих інтернет магазинів беруть участь у цих акціях. Наприклад, самі eBay, Amazon, Shopstyle, Addidas, NewBalance тощо. у яких можна замовити одяг з Америки за тими ж знижками, сидячи при цьому вдома. Насолоджуйтесь зручним шопінгом разом із нами. Покупки віртуальні, а вигода реальна: за період розпродажу можна заощадити до 1000 доларів!

Чорна п'ятниця на ow.com.ua

Готуємось до Чорної п'ятниці

Багато брендових онлайн-магазинів оголошують знижки відразу після відшумілого свята Хеллоуїна. Таке явище називається Pre-Black Friday Sales. У цей час між двома подіями покупки можуть бути найвдалішими. Чому? Все дуже просто: розпродаж ВЖЕ почався, а вибір товарів ЩЕ великий. І є можливість підібрати необхідні розміри, різновиди та кольори. З настання масового ажіотажу асортимент швидко зменшується буквально з кожною хвилиною.

Рекомендуємо заздалегідь підготуватися до феєричного розпродажу. Для цього потрібно:

  1. Обов'язково вивчити асортименти торгових майданчиків.
  2. Скласти точний список необхідних речей, щоб купити зайвого і непотрібного.
  3. Визначити мінімальну суму, яку можете безсоромно витратити на покупки.
  4. Підписатися на розсилку інтернет-магазинів, щоб дізнаватися про розпродаж серед перших.

Напередодні Black Friday Sale магазини проводять термінові акції, що тривають всього кілька годин, максимум - добу. Потрапити на такий розпродаж - великий успіх. Ми навчимо вас бути щасливчиком.

Чорна п'ятниця на ow.com.ua

Ми вміємо організувати рай для шопоголіків

Левова частка інтернет-магазинів, які щедро роздають знижки до 70% і більше, не практикують співпрацю з Україною. Тому отримати товар безпосередньо із США практично неможливо. І цей факт дуже засмучує.

Клієнти нашої компанії ніколи не будуть позбавлені задоволення взяти участь у грандіозному шопінгу! OrderWorld дає можливість заощадити та насолодитися вигідними онлайн-покупками якісних американських товарів. Не проґавте свої персональні знижки! Для цього:

  1. Дивіться каталоги інтернет-магазинів та вибирайте товар.
  2. Зберігайте посилання на продукцію та надсилайте їх нашим менеджерам.
  3. Оплачуйте покупку зручним для вас способом.
  4. Отримуйте замовлення за 2–3 тижні.

Ми допоможемо замовити товари в період мінімальних цін. Візьмемо на себе всі турботи про покупку: від оформлення до доставки в Україну. Вартість послуг складає 10% загальної суми замовлення.

Приємних вам покупок та вигідної Чорної п'ятниці разом з OrderWorld!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся