Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Чорна П'ятниця у США

01 Ноября, 2016
Коментувати

Як? Ви ще не знаєте? Після дня Подяки – в останню п'ятницю листопада – більшість магазинів США оголошують шалені знижки! Дуже багато хто спеціально беруть собі вихідний і присвячує його виключно покупкам. У цей час на дорогах – масові пробки, а в магазинах та супермаркетах – небувалі стовпотвори людей. З прилавків та вітрин змітається буквально все, як перед апокаліпсисом. Саме тому п'ятницю приголомшливих знижок і називають чорною.

Black Friday

Приготуйтеся заздалегідь до вдалих покупок

А вам траплялося бувати на грандіозному розпродажі? Якщо так, то ви не з чуток знаєте, як складно в ці моменти обійти ажіотажні натовпи покупців. Не завжди вдається купити хоч якісь речі, не кажучи вже про те, що насправді сподобалися. Як правило, їх моментально розхоплюють найшвидші, спритні чи щасливі покупці.

Так ось наша компанія пропонує вам відвідати Black Friday Sale, тільки в режимі онлайн. На вас чекають ті ж знижки до 70% на безліч унікальних і якісних товарів від таких брендових магазинів як American Eagle , Macys та інших гігантів інтернету. Але в цьому випадку ми гарантуємо, що ноги вам ніхто не віддавить.

Задовольнятися залишками розкоші чи їсти апетитні вершки? Вибір за вами! А ми лише розповімо, як підготуватися до глобального розпродажу правильно. Найкращі речі з неймовірними знижками стануть вашими! Потрібно лише прислухатися до наших рекомендацій та скористатися послугами.

Дотримуйтесь кількох порад

Щоб відхопити найсмачніший і ласий шматок пирога, а, іншими словами, купити найкращі речі з максимальною знижкою, необхідно ретельно підготуватися до події. Не схибуйте і будьте зібраними, адже воно того варте. Вражаючі знижки дозволять вам заощадити сотні доларів! А щоб досягти успіху в мистецтві вдалих покупок на масовому розпродажі, слідуйте нашим рекомендаціям:

  1. Збережіть у закладки інтернет-магазини, товари з яких вам сподобалися.
  2. Заздалегідь дізнайтесь про заплановані бонуси цих торгових онлайн-майданчиків. Подібна інформація доступна на офіційному сайті Black Friday Sale.
  3. Сформуйте кошик та натисніть кнопку «Замовити».

Використовуйте ці поради, і вам не доведеться імпульсно вибирати речі, сльозно спостерігаючи, як стрімко зникають розміри. Будьте обережнішими, і тоді будуть плакати інші!

Вибирайте категорію товарів або бренд, що цікавить

У Black Friday Sale представлено практично всю продукцію, яку можна придбати онлайн. Це:

  • побутова техніка та електроніка;
  • одяг та взуття;
  • всілякі аксесуари;
  • товари для дому , спорту, відпочинку;
  • іграшки;
  • продукція для тварин та багато іншого.

Також є великий вибір серед актуальних брендів дитячих товарів. Не проспіть! Адже Чорна п'ятниця 2016 року стартує 24 листопада рівно о 23.59 згідно Київського часу. Тим більше, як можна спокійно спати в той час, коли всі скуповують модні гаджети та стильні брендові речі за кумедними цінами?

Black Friday

Дешевше нікуди

Повідомляємо ще одну чудову новину: наша компанія пропонує купити навіть найдешевші речі з максимальною вигодою. Адже навіжений і хвилюючий хаос мегазнижок Чорної п'ятниці 2016 року має суттєвий мінус. Доставка продукції із США в Україну влетить вам у копійчину. А все тому, що доведеться оплачувати транспортування замовлення з кожного інтернет-магазину, де ви купуєте що-небудь. А є й продавці, які категорично відмовляються приймати оплату українськими банківськими картками, а то й зовсім відправляти покупку до нашої країни.

Але саме ми допоможемо вирішити всі ці проблеми, уникнути труднощів та отримати масу задоволення від віртуального шопінгу величезного масштабу. Компанія OrderWorld вирішує всі питання щодо доставки товарів із Америки. Пропонуємо такі послуги:

  • поєднання всіх замовлень в одну загальну посилку;
  • оформлення доставки;
  • врегулювання митних питань.

Тобто ми виступаємо в ролі посередника – зв'язувальної ланки між інтернет-магазинами США та вами. Ми робимо ваш шопінг простим, легким та безпечним. І все це лише за десять відсотків від суми загального замовлення. Така помірна плата дозволить просто насолоджуватися безтурботним шопінгом та отримувати знижки до 70% – пам'ятаєте, так?

ТОП-3 ресурсів із найгарячішими пропозиціями

Найбільш дивовижні знижки, як правило, надають великі та престижні інтернет-магазини. Це:

  1. Amazon. Тут Чорна п'ятниця є втіленням найпопулярніших пропозицій за неймовірно спокусливою вартістю. На сайті Amazon є спеціальний розділ, де можна ознайомитися з корисною для шопоголіків інформацією. Безумовно, приємними знижками за покупки на «Амазон» магазин балує своїх клієнтів щодня. Але саме у Чорну п'ятницю вони досягнуть свого апогею. Це так дешево, ніби не розпродаж, а пограбування. Дешевше не буває! На сайті вигідно купити побутові прилади, електронні книги їхнього авторського бренду, смартфони та інші девайси для сучасного клієнта.
  2. eBay. Це торговий майданчик, на якому чимало рітейлерів – роздрібних інтернет-магазинів. Ресурс також порадує знижками на багато категорій товарів. Рекомендуємо серйозно ставитись до вибору магазину, віддаючи перевагу компаніям з іміджем TopRatedSeller. Ще розумніше довірити покупки нам – експертам у цьому питанні.
  3. 6pm.com. Один з найкращих сайтів США, де можна купити дорогі, але якісні речі: одяг, взуття, сумки, годинники та багато іншого. У Чорну п'ятницю тут панує просто знижковий фестиваль, а низькі ціни можуть викликати шок. Звичайно, в приємному розумінні цього слова. Ви все ще не носите брендове взуття? Саме час розпочати!

Чудовий вибір, бездоганна якість та фантастичні ціни. Переконавшись, що це реально, неможливо зупинитися. І не потрібно! Адже всі речі будуть куплені з величезним зиском, і відслужать вам довгі роки.

Amazon Black Friday

Що коштує найдешевше?

Дешево коштує все. Але незламними лідерами підвищеного попиту є побутові прилади, телевізори , аудіо-відеотехніка та інша електроніка. Традиційні знижки становлять від 60 до 70%.

Ложка дьогтю в цій величезній бочці з медом все ж таки є. Якщо ви розраховуєте на покупку ексклюзивної новинки від Apple по розпродажу, то сміємо вас засмутити: нічого не вийде. Натомість на попередні моделі вартість може знизитися. За прогнозами, цього року найпопулярнішим девайсом на розпродажі стане Apple Watch.

Ну, а кожній модниці не обійтися без стильної сумочки Chanel на довгій ручці. Особливо за таку смішну ціну.

Чому зрадіють чоловіки?

Більшість чоловіків одне лише слово «шопінг» призводить до конвульсій і судом. Це будь-які інші дні, але не в Black Friday Sale! Адже тут можна купити набори елітних інструментів бренду Dewalt, не витративши на них усю свою зарплату. Ну а найприємнішим бонусом стане придбання Sony PlayStation. Дозвольте собі улюблену розвагу. Балуйте себе та своїх дітей!

До речі, про дитячі товари

Black Friday Sale - це вигідна можливість для батьків з ніг до голови одягнути свою дитину в брендові речі без витрачання нечуваної суми. У всіх дитячих магазинах діють знижки 60–70%. Не пропустіть фантастичний шанс купити зимові куртки, костюми, модні джинси та сукні для своєї дитини. Пара практичного дитячого взуття, напевно, також не буде зайвою для вашого чада. Тим більше, що вона вірою і правдою відслужить маленькому пустунечку цілий сезон, залишившись неушкодженою.

Звертайтесь! OrderWorld зробить все для того, щоб покупки принести вам задоволення. Гарантуємо цілісність вашого замовлення та своєчасну доставку. Приєднуйтесь до щасливчиків, яким вдасться отримати якісні американські товари за мегазнижками.

Black Friday

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся