Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Чорна п'ятниця

03 Ноября, 2017
Коментувати

Роби покупки з вигодою до 90%

З приходом осінньої пори настає час розпродажу. В Америці сотні магазинів пропонують продукцію, вартість якої знижується на 50–90%. Знижки до Чорної п'ятниці досягають пікових позначок, і магазини буквально переповнені покупцями з різним рівнем прибутку. Вигідно купити цього дня можна будь-який товар – від одягу та взуття до техніки та спеціального обладнання.

Як не пропустити Чорну п'ятницю

Розпродаж у Чорну п'ятницю почали влаштовувати з 60-х років минулого століття. Спочатку ця тенденція спостерігалася на Східному узбережжі Америки. На сьогоднішній день в останню листопадову п'ятницю (23–30 числа) розпродажі в інтернет-магазинах та фірмових бутиках досягають приголомшливих розмірів. Саме поняття «Чорна п'ятниця» виникло у Філадельфії та використовувалося для визначення транспортного колапсу, який щороку розпочинався у п'ятницю після Дня подяки та тривав до понеділка.

Розпродаж Black Friday приваблює не тільки дбайливих американців. Вигідно робити покупки люблять і багато наших співвітчизників. За допомогою компанії OrderWorld можна не тільки замовити будь-яку продукцію із іноземних сайтів, але й гарантовано отримати її у вказану дату. Залежно від термінів та вартості можна скористатися доставкою морем чи авіа. Докладніше про ці послуги дивіться нижче.

Black-Friday-2017-shops

Як з'явилося нове свято у календарі

Одразу після Дня подяки настає Чорна п'ятниця (2017 року це 24.11) — це початок різдвяних розпродажів. Чорна п'ятниця у США – важлива подія у житті американців. Хоча дата і не стала офіційно визнаним святом, проте співробітникам багатьох компаній припустимо не виходити на роботу. Винятком є працівники сфери торгівлі.

У цей день більшість реальних та віртуальних магазинів працює у посиленому режимі. Кількість покупців збільшується у рази. Деякі магазини відчиняють свої двері з 4–5 години ранку, і на цей момент вже вишиковуються черги з потенційних покупців, які хочуть придбати акційний товар за копійки.

Приголомшливі знижки в інтернет-магазинах привертають не менше уваги, ніж перегони за останнім товаром на полицях у брендових бутіках. Покупці з різним рівнем доходу прагнуть оформити замовлення на улюблену продукцію за низькими цінами. При цьому не потрібно вставати о 5-й ранку або з ночі стояти в чергах.

Безжальна статистика

За прогнозами фахівців експертного центру, Чорна п'ятниця у 2017 обіцяє бути мегаприбутковою. У минулі роки цього дня вже було зареєстровано незвичайні рекорди:

  • найдовша черга складалася з 3500 чоловік і розтяглася на 2,5 км;
  • кількість покупців досягла 249 млн осіб;
  • рекордну суму в 61,4 мільярда доларів було витрачено всього за 72 години.

Такі вражаючі результати розпродажів пропонує Національна федерація роздрібної торгівлі США.

Рік

Час

проведення

Дата
збору інформації

Покупці
(Млн)

Середній чек

Витрачена сума
(млрд $)

Кількість опитаних людей

2012

23 листопада

25 листопада

247

$423,66

59,1

4005

2013

29 листопада

1 грудня

212

$365,34

45,0

4306

2014

28 листопада

30 листопада

226

$398,62

52,5

3826

2015

27 листопада

29 листопада

247

$423,66

59,1

4005

2016

25 листопада

27 листопада

249

$413,02

61,4

4864

Експерти стверджують, що понад 20% від загального обсягу продажів відбувається саме на уїк-енд напередодні Дня подяки.

Black-Friday-Ebay

Остання можливість

Якщо з якоїсь причини американці не встигли купити товари в п'ятницю, є ще один шанс – Кіберпонеділок 2017 року. Це чудова можливість для всіх віртуальних шопоголіків. Cyber monday 2017 – найнапруженіший день для сегменту інтернет-продажів. Його можна назвати одним із заповзятливих кроків маркетологів, який був створений спеціально для клерків та інших офісних співробітників. З поверненням на свої робочі місця в понеділок вони за втіленням продовжують купувати у віртуальних бутиках.

Поняття "Кіберпонеділок" з'явилося завдяки shop.org. Після проведених досліджень у 2005 році Скотт Сільверман (виконавчий директор Національної федерації роздрібної торгівлі США) визначив, що 77% онлайн-магазинів на третину збільшили продаж саме у понеділок після Дня подяки. Очікується, що Кіберпонеділок 2017 року буде не менш продуктивним, ніж 2005 року, оскільки щороку кількість віртуальних магазинів, які влаштовують розпродажі наприкінці листопада, неухильно збільшується.

Згідно зі статистичними даними, найбільше продажів відбувається саме у другий тиждень грудня (з 5 по 15 число). Рекордна кількість веб-транзакцій була відзначена у США у 2006 році. Цього Кіберпонеділка сумарний дохід онлайнової торгівлі становив близько 485 млн доларів США.

Як зробити замовлення

Завдяки компанії OrderWorld, наші співвітчизники можуть не тільки спостерігати за удачливими американцями, але й самостійно займатися шопінгом. Причому для цього необов'язково їхати до Америки чи Канади. Всі покупки легко та просто здійснити в онлайн-режимі. За допомогою сайту ow.com.ua можна вигідно купувати товари від відомих американських інтернет магазинів та повністю знизити ризики, пов'язані з віртуальним шопінгом та доставкою в Україну. Весь клопіт беруть на себе співробітники організації.

Все, що потрібно для покупки на закордонному сайті, це:

  1. Вибрати товари.
  2. Надати менеджерам посилання з описом позицій, що сподобалися (розмір, колір, особливі побажання);
  3. Визначитись із способом доставки (авіа, море) до України.
  4. Сплатити покупку.
  5. Чекати на доставку. Залежно від обраного шляху транспортування період становить від кількох тижнів до місяця (на час проведення розпродажів терміни можуть трохи збільшуватись).

Символічна комісія за посередницькі послуги складає лише 10% від суми покупки. Ця ціна відсутності ризиків та комфорту, з якими наші замовники можуть купити будь-які товари на зарубіжних сайтах.

Black-Friday-2017-shops

Гарантії та переваги

Компанія OrderWorld займає лідируючі позиції серед організацій, що виконують такі послуги. Співпраця з нами має суттєві переваги, адже менеджери завжди:

  • надають безкоштовні консультації;
  • пропонують великий каталог з найпопулярнішими та найвигіднішими пропозиціями;
  • гарантують мінімальні терміни доставки товару із США ;
  • дають можливість замовити продукцію з будь-якого онлайн-магазину;
  • забезпечують 100% гарантії повернення коштів у разі відсутності товару;
  • надають простий та зручний спосіб оформлення замовлень;
  • забезпечують 100% безпеку здійснення покупки.

Наша організація понад 7 років провадить свою діяльність на міжнародному ринку. За цей час ми не лише виконали понад мільйон доставок, а й допомогли залагодити конфліктні ситуації, що виникли через пересорт.

Звертайтесь! З нашою допомогою вигідний та безпечний закордонний шопінг – це реальність!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся