Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Автозапчастини із Америки. Все, що ви хотіли дізнатися

29 Июля, 2016
Коментувати

Багато власників транспортних засобів стикаються з проблемою відсутності необхідних деталей та комплектуючих. Особливо це гостро відчувається для водіїв автомобілів заокеанського виробництва.

Справді, ринок пострадянського простору не надто тішить широким асортиментом оригінальних запчастин до непопулярних автомобільних марок. Та що гріха таїти, навіть на «ходові» моделі авто часом складно знайти необхідні елементи для ремонту або заміни.


61996806 b7e1f1d511 З іншого боку, асортимент, пропонований ринковими дилерами, нелегітимними представництвами та автомагазинами може бути досить широким, АЛЕ! Підсумкова ціна оригінальних комплектуючих виявляється на порядок дорожчою за їх реальну собівартість. І точно не відомо, через скільки рук проходять запчастини до попадання на прилавок. Точно ясно лише одне – всі посередники на цьому заробляють, встановлюючи власні накрутки. Третьою реальною проблемою стає відсутність гарантії у справжній якості. Далеко не факт, що запчастини, що видаються за оригінальні, справді є такими. На жаль, відсоток шахрайства на авторинках досить високий. А визначити обман вдається лише в момент швидкої поломки, яка може спричинити трагічні наслідки. Якщо вас не влаштовує такий стан справ, не засмучуйтесь. Доставка запчастин зі США допоможе не тільки позбутися всіх перелічених вище проблем, але і відкриє нові вигоди.

Отже, чому ж вигідно купувати запчастини із США? Три причини:

  1. У каталогах закордонних інтернет магазинів представлений величезний асортимент автозапчастин та комплектуючих. Серед усієї різноманітності відшукати необхідну деталь не складе жодних труднощів.
  2. Ціна товару, навіть з урахуванням того, скільки коштує доставка запчастин зі США в Україну, виявляється на порядок нижчою від середньоринкової. Ви справді економите.
  3. Можливість прямої співпраці з виробниками, дилерами та офіційними представництвами не залишає сумнівів у справжності комплектуючих.
  4. Автозапчастини зі США – це гарант оригінального виробництва.

Єдиний нюанс, який лякає автолюбителів – терміни. Але й це питання легко вирішується, достатньо лише вибрати спосіб, яким будуть доставлені запчастини з Америки до України. Наприклад, авіатранспорт передбачає отримання посилки вже за 14-20 днів. Але найчастіше це період ще коротший.

Які запчастини можна замовити на зарубіжних сайтах?

420855 2011102305

Логічніше відповісти коротко: будь-які. Онлайн магазини та торгові майданчики пропонують незліченну кількість товарних позицій, серед яких можна знайти:

  • Все для ремонту двигуна, ходового, кузова;
  • Комплектуючі паливної та гальмівної системи;
  • Елементи системи кондиціювання та охолодження;
  • Предмети внутрішнього оздоблення, декору;
  • Дзеркала, оптику, витратні матеріали;
  • Будь-які інші автозапчастини та автотюнінг зі США.

Крім того, запчастини з Америки – це не лише товари для ремонту легкових автомобілів. На різних сайтах та аукціонах можна замовити деталі для вантажних машин, мотоциклів та мопедів, сільськогосподарської техніки та транспортних засобів інших категорій.

Платіть у три дорого або обирайте співпрацю з Orderworld


Невірно думати, що доставка запчастин із США – це трудомісткий процес, який забирає багато часу. Можливо це і так, якщо ви вирішите провести угоду самостійно. Однак клієнти Orderworld можуть розраховувати на відсутність всіляких турбот.

Ще один фактор, що викликає сумнів у автолюбителів – відповідність доставленого товару замовленому на сайті. При самостійних покупках "кіт у мішку" - явище не рідкісне. Тобто, замовляючи автозапчастини з Америки без кваліфікованої допомоги, ви свідомо ризикуєте витратити даремно кровно зароблені. З Orderworld такої проблеми просто не існує. Всі замовлення ретельно перевіряються ще раз на відповідність. При виявленні шлюбу піде заміна чи здійснення покупки в іншого продавця. У будь-якому випадку можливість шлюбу виключена на корені. Що ж до економії. Бувають ситуації, коли необхідні запчастини із США купуються у різних магазинах. При самостійній купівлі знадобилася оплата доставки кожної окремої компанії. І тут звернення до Orderworld відкриває нові вигоди. Товари комплектуються на складі, а ціна їхнього перевезення комбінується, надаючи можливість значно виграти в ціні.

Співпраця з Orderworld – це розумне рішення для економії вашого часу та грошей. Оформляйте заявку вже зараз і ми гарантуємо, що запчастини та комплектуючі будуть доставлені до вас у найкоротший термін.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся