Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Amazon FAQ: питання, що часто ставляться

29 Июля, 2016
Коментувати

Amazon.com – найпопулярніший інтернет магазин мешканців усього світу. Він був першим настільки масовим проектом в Інтернеті і не має наміру здавати позицій, залишаючись безсмертним лідером продажів.

Online-Shopping Покупки на Амазоні – це завжди вигідно та приємно. Не дивно, що американці, німці, французи, японці, англійці купують там все, починаючи від дрібного побутового начиння чи одягу і закінчуючи яхтами, вертольотами, предметами антикваріату. Цей сайт можна назвати безмежним. Кожна людина зможе купити на Amazon товар собі до душі та по кишені.

Тут важливо зазначити, що доставка з Амазоном в Україну не здійснюється безпосередньо. Це стає бар'єром для багатьох співвітчизників, які не знайомі з послугами компанії OrderWorld. Тому в цій статті ми спробуємо відповісти на запитання, що часто ставляться. Сподіваємось, це допоможе вам відкрити для себе всі вигоди покупок у закордонних онлайн магазинах.

Що вигідно купувати на Amazon?

Всі! Рідкісні товари, ексклюзивні речі, оригінали брендів. До основного переліку популярних категорій можна віднести:

  • - електроніку та техніку;
  • - товари побутового призначення (для саду та будинку);
  • - Продукти харчування;
  • - одяг, аксесуари;
  • - книги, диски, касети;
  • - ювелірні вироби та раритетні речі;
  • - Промислові товари, комплектуючі та запчастини;
  • - Авто- та мототехніку.

І це ще далеко не повний перелік! Іноземці жартують, що те, що не можна купити на Амазон, просто не існує в природі.

Чому вигідно робити замовлення в інтернет-магазині?

amazongeneric По-перше, тому, що ви гарантовано отримуєте якісний товар, доступний лише на Amazon. Україна, на жаль, не належить до країн з розвиненим імпортом з Америки, тому можна говорити і про якусь ексклюзивність замовлених речей. По-друге, онлайн покупки - це вигідно, навіть з урахуванням вартості їх доставки. Простий приклад: середня ціна на iPhone 6 на Амазоні складає близько 800 $, на той час в Україні та ж модель оцінюється в 1.5 рази дорожче, як мінімум в 15 тис. грн.

Хто продає Амазон? На сайті представлені лише нові товари?

Амазон можна уявити як величезний онлайн ринок, де продавцями можуть виступати всі охочі. Тут також діють закону конкуренції, спонукаючи учасників знижувати ціни, пропонувати цікаві акції та всілякими способами залучати покупців. Купити на Amazon можна як нові товари, так і вживані (Used) і навіть речі після ремонту (Refurbished).

Чи є на сайті продавці, які пропонують доставку в Україну?

Теоретично так, але за фактом доставка з Amazon до країн СНД не вигідна продавцю. Покупців на товар перебуває чимало, тому рідко хтось хоче створювати собі зайві проблеми, організовуючи транспорт через континенти. Але якщо все ж таки пощастить, шукайте на сторінці продавця розділ «International & domestic shipping rates», далі – свою країну в списку. Важливо розуміти, що за такої доставки продавець не зобов'язується відстежувати якість упаковки, цілісність та збереження вантажу. Усі ризики покупець приймає він.

Чи існує ризик обману?

Політика головного торгового майданчика світу повністю виключає шляхи шахрайства. Але несумлінні люди є скрізь, тому певний відсоток ризику все ж таки присутній. Найчастіше покупцю може бути просто відмовлено у доставці з Amazon. Україна все ще не досягла піку глобалізації Інтернету, чим і поспішають скористатися просунуті закордонні користувачі.

Як працює OrderWorld?

Ми пропонуємо взяти на себе всі питання, пов'язані з покупкою товарів на Амазон. Від вас: посилання або конкретизація побажань (для пошуку на сайті не слід навіть реєструватись). Від нас:

  • - переговори з продавцем та укладання угоди;
  • - проведення операцій оплати;
  • - Доставка з Амазон до України;
  • - Консультаційна та інформаційна підтримка.

За всі послуги ви сплачуєте лише 10% вартості замовлення. Переконайтеся, що це дуже вигідно! Відкривайте собі безмежний світ бюджетного шопінгу вже зараз.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся