Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Agent Provocateur - бренд, що зачаровує серце

19 Сентября, 2017
Коментувати

Як стати справжнім провокатором

Сьогодні підвищеною увагою модниць у всьому світі користується інтернет-магазин Agent Provocateur. Відомий британський бренд спеціалізується на випуску стильної спідньої білизни. Це не просто гарні товари та аксесуари для слабкої статі, а справжня провокація. Адже саме так і перекладається назва бренду Agent Provocateur як з англійської, так і з французької мови.

Agent Provocateur

Докладніше про провокатора

Якщо вам знайома біографія відомої бунтарки Вів'єн Вествуд, ви не дивуватиметеся неординарності та вишуканості, яку пропонують засновники бренду Джозеф Корром та Серена Різ. У 1994 році саме її син вирішив запустити оригінальну лінію спідньої білизни, яка згодом не лише її прославила, а й привернула до бренду увагу тисяч шанувальниць з усього світу.

У 90-ті суспільство втомилося від нав'язаного консерватизму, тому трохи розбещена і частково фривольна ідея з випуском модної та сексуальної білизни припала до смаку споживачам. Якщо сьогодні нікого не здивуєш мереживними трусиками та ажурними рюшами, то на той час кожна нова колекція сприймалася як ковток свіжого повітря.

Самі засновники бренду Agent Provocateur підкреслюють, що вони не просто йшли за модою, а пропонували покупцям те, що їм було необхідно. У кожній моделі простежувався не лише витончений стиль, а й пікантні нотки, які майстерно використовували прекрасні жінки, щоби зачарувати сильних чоловіків. З моменту заснування компанії в рекламі знімалися такі відомі особи як Кайлі Міноуг, Кейт Мосс, Пенелопа та Моніка Крус та багато інших поп-дів.

Докладніше про асортимент

З дня заснування бренду минуло кілька десятиліть, але модна жіноча білизна і сьогодні користується великою популярністю. Крім розкішних сексуальних образів, інтернет-магазин Agent Provocateur пропонує низку інших товарів:

  • купальники та піжами;
  • корсети та панчохи;
  • аксесуари для жінок;
  • оригінальні деталі для інтер'єру (свічки, аромалампи та ін.);
  • ексклюзивний парфум та інші товари для тіла (креми, лосьйони тощо).

Це не повний перелік цікавих позицій, які можна замовити на офіційному сайті. За допомогою віртуального представництва вдасться не лише поповнити свій гардероб оригінальною білизною, а й прикрасити спальню або ванну вишуканими дизайнерськими «родзинками».

Як робити покупки вигідно

Окремої уваги потребує брендовий парфум. Перший аромат був випущений 2000 р. Він поєднував у собі квіткові нотки з дерев'яно-мускусним відтінком. Дебют так і названо – Agent Provocateur. Його, як і інші товари з офіційного сайту, можна замовити легко та швидко, скориставшись послугами компанії OderWorld. Щоб стати володаркою сексуальної білизни або розкішних аксесуарів, потрібно надати посилання на покупки, а решту менеджери зроблять за вас.

Співробітники компанії OderWorld не тільки допоможуть визначитися з розміром та розкажуть про особливості товарів, але й гарантують швидку доставку товарів з Європи в цілості та безпеці. За символічну комісію гардероб можна поповнити жіночними та спокусливими образами від провідного бренду, що спеціалізується на виробництві спідньої білизни для вишуканих жінок.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся