Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

5 головних лайфхаків зі світу закордонного онлайн-шопінгу.

14 Августа, 2017
Коментувати

5 головних лайфхаків зі світу зарубіжного онлайн-шопінгу!

Сьогодні ми ділимося головними порадами, які зібрали за роки нашої роботи. Світ покупок за кордоном повний підводного каміння, але з нами ви у всеозброєнні, адже ми бувалие морські вовки :)

Лайфхак №1: Боже, та це ж золота жила!

Ви знайшли дуже вигідну пропозицію на Amazon.com або Ebay.com, ціна на 90% дешевша, ніж у аналогічного товару. Вже потираєте руки і готові віддати гроші? Але не варто поспішати. Велика ймовірність, що даний товар може бути не оригінальним або просто виставлений шахраєм і нічого хорошого вам не обіцяє.

Ebay та Amazon – торгові майданчики, на яких виставити товар може будь-хто, цей прекрасно користуються шахраї та продавці неякісного товару з Китаю. На що звертати увагу і які підводні камені шукати, в наступному лайфхаку .

Лайфхак №2: Відгуки, рейтинг та кількість продажів.

Рейтинг продавця та відгуки про нього – це перше, на що варто звернути увагу. Хороший рейтинг на eBay і Amazon - не нижче 98% позитивних угод, це означає, що на 100 продажів продавець мав 2 незадоволених клієнта. Якщо процент нижче, ми радимо уникати покупок у таких продавців.

Друга важлива річ - це кількість угод і термін, який конкретний продавець представлений на торговому майданчику. Адже, погодьтеся, зробити 3 вдалі угоди, отримати хороші відгуки, а потім швиденько продати кілька підробок, не так вже й важко. Тому - вік облікового запису, як основний показник довіри.

Лайфхак №3:Секретні фрази в описі товару, як не дати себе обдурити.

Запам'ятайте догму: фотографія - опис все! Зараз розшифруємо: ніколи не ведіться на фотографії в описі, оскільки вони можуть відповідати товару. Читайте уважно опис, звіряйте код товару, рік випуску та все, що може мати значення. Знайшли в описі good quality, excellent quality - терміново закривайте цей лот, товар не оригінальний, а підробка. Якщо товар буде оригінальним, продавець напише «100% authentic» або «origin», а не переконуватиме вас у високій якості свого товару :)



Лайфхак №4:SALE SALE SALE! Як не пропустити час знижок та розпродажів.

Знаєте у чому різниця між розпродажами в Україні та США? У США перед розпродажем не піднімають ціну в 2 рази :) Щоб не пропустити головні розпродажі у вас є 2 варіанти: 1) підписатися на розсилку всіх магазинів, що вас цікавлять, і стежити за календарем і поштою. 2) Підписатися на нашу розсилку та знати все наперед, випереджаючи можливих суперників під час розпродажів.

Лайфхак №5: Що б таке купити, щоб заощадити.

Ви завжди стоїте перед вибором: купити у звичайному магазині або замовити посилку з-за кордону. Тут без пояснень зрозуміло, хочеться купити і одразу користуватися/носити/хвалитися обновкою. Але, не забувайте про ціну. Чи коштує 2 тижні очікування 70% вартості товару? Наша порада одна: купуйте вдумливо.

Порівняйте ціни перед покупкою та порахуйте заощаджені гроші. Як це зробити? Вибираєте товар в Україні, знаходите його в будь-якому з інтернет-магазинів США чи Європи, відправляєте нам, через годину отримуєте розрахунок його вартості та рахуєте скільки грошей залишилося на наступну покупку.

Користуючись цими порадами ви почуватиметеся у світі онлайн-шопінгу, як риба у воді. Впевнені, що вам не терпиться застосувати нові знання у справі :)

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся